Barion Pixel

Ahhoz, hogy versenyképes maradj a piacon, azt jelenti, hogy több időt kell fordítanod a fontos részletekre, mint például az ügyfelek elkápráztatása, az ügyfelek rendszeres elégedetté tétele, új termékek és szolgáltatások fejlesztése valamint a versenytársak figyelése. – Légy sokkal hatékonyabb virtuális asszisztensed segítségével.

Mivel sajnos egy nap mindenkinek ugyanannyi órából áll, így a rendszeres tevékenységek kiszervezése – mint a social media felületeid kezelése, utazások leszervezése, számlázás – a virtuális asszisztensed számára, segíthet a figyelmedet más, az üzleted számára fontosabb dolgokra összpontosítani, miközben a kiszervezés által továbbra is biztosítva van az üzleted folyamatos működése és növekedése.

Virtuális kollegák alkalmazása gazdaságosabb is, mint egy munkaviszony keretében foglalkoztatott munkavállaló. Ennek egészen egyszerű oka, hogy a virtuális asszisztens a saját infrastruktúráját biztosítja számodra, saját irodával rendelkezik, s maga rendezi az adóit, járulékait.

keszen_allsz_egy_virtualis_asszisztensre-.jpg

Lássunk 2  virtuális asszisztenst, akik például 1-1 területre specializálódva segítenek Neked

Virtuális utazásszervező asszisztens

A virtuális utazásszervező asszisztens segít Neked megszervezni egy valóban kellemetlenségektől mentes üzleti utazást. Online keresések révén a virtuális asszisztensed megtalálja számodra a legjobb repülő, hotel, autókölcsönző ajánlatokat. Sőt, az asszisztensed akár le is foglalhatja számodra ezeket. Ez azt jelenti, hogy nem Neked kell a drága idődet pocsékolnod azzal, hogy összehasonlítgatod az árakat, végignézed az ajánlásokat, átnézed a helyi viszonyokat, vagy hogy lefoglalj bármit is. Egyszerűen csak mondd meg hozzávetőlegesen, hogy mikor szeretnél utazni, add meg a kívánt szállás, autó igényeidet – és még mielőtt felocsúdnál, ő mindent leszervez és Te már úton is vagy!

A virtuális asszisztensed segíthet Neked figyelni az okmányaid érvényességi idejét, utána tud járni, ha vízumra van szükséged valamelyik országba. Sőt, a virtuális asszisztensed akár vacsoraasztalt is tud részedre foglalni, vagy színházjegyet, s egy sor érdekes, értékes információt tud számodra összegyűjteni a helyi látványosságokról, nevezetességekről, ahova elviheted az ügyfeleidet, amíg a városban vagy.

Virtuális kintlevőség-kezelő asszisztens

Ha rendszeresen sok számlát küldesz és fogadsz, érdemes megfontolnod egy kintlevőségkezelő asszisztens szerződtetését, aki segít rendben tartani ezt az igen fontos, kényes területet. Az asszisztensed ki tudja állítani a számlákat a termékedről, szolgáltatásodról, s ha megvan a bizalom, akár a céges számláid kiegyenlítését is rábízhatod.

Egy tapasztalt virtuális asszisztens létre tud hozni számodra egy online fájlkezelő rendszert, ahol láthatod a számlákat és a beérkező befizetéseket, vagy a kifizetéseket. Jóesetben a kintlevőség kezelő asszisztensed rendelkezik könyvelői háttértudással, így együtt tud működni a könyvelőddel is, hogy minden be-, illetve kifizetés megtalálja a párját az adminisztrációban.

keszen_allsz_egy_virtualis_asszisztensre-.jpg

Ha kiszervezed az utazásaid szervezését, s a számlák nyomonkövetését, több időd marad a pihenésre, tudván, hogy a vállalkozásod hatékonyan működik, még akkor is, ha Te épp nem vagy a közelben. Nem kell aggódnod azon sem, hogy az utolsó pillanatban kell repjegyet, szállást foglalnod, a virtuális asszisztensed könnyedén fog találni Neked repülőjáratot, hotelt, bérelhető autót – akár akkor is, ha Te már épp úton vagy!

 

Minden sikeres vállalkozó mögött áll egy irodamanager!

 

Kiss-Márton Adrienn

irodamanager

 

Ha úgy gondolod, hogy hasznos volt a bejegyzés, oszd meg bátran. Forrásként kérlek tüntesd föl ezt a cikket aktív linkkel! Köszönjük szépen.

További cikkek

Miért szakértő egy VA?

Miért szakértő egy VA?

A minap egy virtuális asszisztenssel kezdtem el beszélgetni. Egy óra múlva már folyamatépítő interim menedzserként távozott. Mi történt hatvan perc alatt?  Átbeszéltük, mit is csinál valójában. Mit ad az ügyfeleinek, és hogyan. Kicsit sem volt a hagyományos értelemben...

VA 2021 felmérés eredménye

Mint 2017 óta minden évben, így idén is elkészült felmérésünk (VA2021) a hazai virtuális asszisztensek piacáról. Ennek bemutatása a 2022.01.27-én megrendezésre kerülő Évindító VA találkozón történt meg, a IX. Magyar Marketing Fesztivál keretein belül. A felmérés...

Hogyan válassz magadnak virtuális asszisztenst? 3+1 tipp

Hogyan válassz magadnak virtuális asszisztenst? 3+1 tipp

Hogyan válassz magadnak virtuális asszisztenst? 3+1 tipp Sokszor hallottuk már, hogy online vállalkozástámogatóval szerződni bizalmi dolog. Arról is írtunk már, hogy mi is a jó virtuális asszisztens ismérve. Hasonló ahhoz, mint mikor ügyvédet, vagy könyvelőt kell...