Barion Pixel

Ahhoz, hogy versenyképes maradj a piacon, azt jelenti, hogy több időt kell fordítanod a fontos részletekre, mint például az ügyfelek elkápráztatása, az ügyfelek rendszeres elégedetté tétele, új termékek és szolgáltatások fejlesztése valamint a versenytársak figyelése. – Légy sokkal hatékonyabb virtuális asszisztensed segítségével.

Mivel sajnos egy nap mindenkinek ugyanannyi órából áll, így a rendszeres tevékenységek kiszervezése – mint a social media felületeid kezelése, utazások leszervezése, számlázás – a virtuális asszisztensed számára, segíthet a figyelmedet más, az üzleted számára fontosabb dolgokra összpontosítani, miközben a kiszervezés által továbbra is biztosítva van az üzleted folyamatos működése és növekedése.

Virtuális kollegák alkalmazása gazdaságosabb is, mint egy munkaviszony keretében foglalkoztatott munkavállaló. Ennek egészen egyszerű oka, hogy a virtuális asszisztens a saját infrastruktúráját biztosítja számodra, saját irodával rendelkezik, s maga rendezi az adóit, járulékait.

keszen_allsz_egy_virtualis_asszisztensre-.jpg

Lássunk 2  virtuális asszisztenst, akik például 1-1 területre specializálódva segítenek Neked

Virtuális utazásszervező asszisztens

A virtuális utazásszervező asszisztens segít Neked megszervezni egy valóban kellemetlenségektől mentes üzleti utazást. Online keresések révén a virtuális asszisztensed megtalálja számodra a legjobb repülő, hotel, autókölcsönző ajánlatokat. Sőt, az asszisztensed akár le is foglalhatja számodra ezeket. Ez azt jelenti, hogy nem Neked kell a drága idődet pocsékolnod azzal, hogy összehasonlítgatod az árakat, végignézed az ajánlásokat, átnézed a helyi viszonyokat, vagy hogy lefoglalj bármit is. Egyszerűen csak mondd meg hozzávetőlegesen, hogy mikor szeretnél utazni, add meg a kívánt szállás, autó igényeidet – és még mielőtt felocsúdnál, ő mindent leszervez és Te már úton is vagy!

A virtuális asszisztensed segíthet Neked figyelni az okmányaid érvényességi idejét, utána tud járni, ha vízumra van szükséged valamelyik országba. Sőt, a virtuális asszisztensed akár vacsoraasztalt is tud részedre foglalni, vagy színházjegyet, s egy sor érdekes, értékes információt tud számodra összegyűjteni a helyi látványosságokról, nevezetességekről, ahova elviheted az ügyfeleidet, amíg a városban vagy.

Virtuális kintlevőség-kezelő asszisztens

Ha rendszeresen sok számlát küldesz és fogadsz, érdemes megfontolnod egy kintlevőségkezelő asszisztens szerződtetését, aki segít rendben tartani ezt az igen fontos, kényes területet. Az asszisztensed ki tudja állítani a számlákat a termékedről, szolgáltatásodról, s ha megvan a bizalom, akár a céges számláid kiegyenlítését is rábízhatod.

Egy tapasztalt virtuális asszisztens létre tud hozni számodra egy online fájlkezelő rendszert, ahol láthatod a számlákat és a beérkező befizetéseket, vagy a kifizetéseket. Jóesetben a kintlevőség kezelő asszisztensed rendelkezik könyvelői háttértudással, így együtt tud működni a könyvelőddel is, hogy minden be-, illetve kifizetés megtalálja a párját az adminisztrációban.

keszen_allsz_egy_virtualis_asszisztensre-.jpg

Ha kiszervezed az utazásaid szervezését, s a számlák nyomonkövetését, több időd marad a pihenésre, tudván, hogy a vállalkozásod hatékonyan működik, még akkor is, ha Te épp nem vagy a közelben. Nem kell aggódnod azon sem, hogy az utolsó pillanatban kell repjegyet, szállást foglalnod, a virtuális asszisztensed könnyedén fog találni Neked repülőjáratot, hotelt, bérelhető autót – akár akkor is, ha Te már épp úton vagy!

 

Minden sikeres vállalkozó mögött áll egy irodamanager!

 

Kiss-Márton Adrienn

irodamanager

 

Ha úgy gondolod, hogy hasznos volt a bejegyzés, oszd meg bátran. Forrásként kérlek tüntesd föl ezt a cikket aktív linkkel! Köszönjük szépen.

További cikkek

A VA “CSAK” egy virtuális asszisztens?

A VA “CSAK” egy virtuális asszisztens?

A VA "csak" egy virtuális asszisztens? - Kezdjük rögtön a legelején. Kik azok a virtuális asszisztensek ? "A virtuális asszisztens, egy gyűjtőfogalom, amit azokra a MAGASAN KÉPZETT SZAKEMBEREKRE használunk, akik virtuálisan, a távolból egy-egy vállalkozásnak (vagy...