Barion Pixel

VAME

Köszönjük Nektek, akik figyelitek a hazai VA piac alakulását, fejlődését, hogy itt vagytok és támogatjátok törekvéseinket, munkásságunkat. Hatalmas öröm számunkra, hogy megoszthatjuk Veletek, amin az elmúlt fél évben dolgoztunk a háttérben.

Adrienn Kiss-Márton 2012-ben álmodott egy nagyot és azon munkálkodott, hogy a távoli munkavégzés természetessé váljon, hogy a kkv szektor számára is elérhetővé tegye az őket támogató szolgáltatásokat, hogy ne kelljen egyedül megszakadniuk a vállalkozásuk körüli teendőikkel.

2017-ben elindította a VAM (Virtuális Asszisztensek Magyarországon – VA szolgáltatást nyújtók) közösséget, ahol mentorálta, tanította a támogatói szolgáltatás kiépítésére nyitottakat. Szintén ebben az évben indította útjára a megjelenő igények hatására a Virtuális Asszisztens Szolgáltatás KERES-KÍNÁL csoportot, mely a mai napig meghatározó piactere a virtuális asszisztens kereslet-kínálatnak.

Törekvéseit azonban nem egyedül végzi. Remek csapatot épített maga köré a csoportjában 2020. nyár elején indított VAModi lehetőséggel, melynek keretében havi rotációban vállalták magukra gyakorló virtuális asszisztensek a vezető moderátor szerepét, hogy tudásukat átadva, tapasztalataikkal gazdagítva hozzájáruljanak a VA-k szolgáltatásának magas minőségéhez.

A VAModik csapata a hónapok alatt egy csapat lett a VAM közösségen belül, akik szívükön viselik és hajlandóak is tenni annak érdekében, hogy a hazai VA szolgáltatók magas minőségű munkát végezzenek, munkájuk megbecsülésnek örvendjen.

A csapat összefogásának, munkájának, közös víziójának az eredménye a 2021. májusában megalakult Virtuális Asszisztensek Magyarországon Egyesület.

Az Egyesület célja: “Az egyesületi tagok érdekképviseletének ellátása, támogatása, tájékoztatása, oktatása, részükre tanácsadás nyújtása, továbbá a virtuális asszisztens feladatokat tárgyaló, bemutató képzések, előadások szervezése, kiadványok megjelentetése és terjesztése. Az egyesület tagjainak és támogatóinak közösséggé szervezése.”

Egyesületünk alapszabályát pedig itt tekinthetitek meg!

Amennyiben csatlakoznál az egyesülethez, írj nekünk a szia@vamagyarorszag.hu e-mail címre.