Barion Pixel

Új ügyfeleket szeretnél virtuális asszisztensként?

Új ügyfeleket szeretnél virtuális asszisztensként? VA-ként gondot okoz számodra az ideális ügyfél megtalálása?

A VAM portál létrehozásával fontos célként lebegett szemem előtt a virtuális asszisztensek magas minőségű szolgáltatásának bemutatása a kkv szektor tagjai számára.

HR szakemberként, a hazai online vállalkozástámogatók piacának alapos ismerőjeként, munkámmal folyamatosan segítem, hogy a kereslet-kínálat a lehető leghatékonyabban találjon egymásra ebben a szegmensben. Számos cégvezető veszi igénybe tanácsadó szolgáltatásomat, melynek keretében sok esetben kérnek ajánlást virtuális asszisztensre. A Virtuális Asszisztenseket segítem a VAM csoportban ingyenes leckékkel. Akinek pedig ezen felül további segítségre van szüksége, csatlakozhat a VAMENTOR programba.

Az alábbi kérdőív kitöltésével a Te virtuális asszisztens vállalkozásod is bekerülhet abba az adatbázisba, ahonnan a virtuális asszisztensek kiajánlása történik.

Szeretnél te is bekerülni a VAM adatbázisba? Akkor nincs is más dolgod, mint kitölteni az alábbi űrlapot.

A bekért adatok közül csak a Weboldalad/FB oldalad linkjét továbbítom 3. személynek a te hozzájárulásod alapján, hogy könnyen fel tudja veled venni a kapcsolatot. A többi adatot bizalmasan kezelem, csupán arra szolgálnak, hogy a hozzám beérkező kereséseket szűrni tudjam a megadott paraméterek szerint.

FONTOS! A KITÖLTÉS UTÁN TARTSD MEG A LINKET, MERT EZEN A LINKEN TUDOD MÓDOSÍTANI A FELTÖLTÖTT ADATIDAT! Segítség a link megtartásához: 

#hajráVAM

Ha még nem kapod, a hírlevelünket itt tudsz feliratkozni, hogy ne maradj le a friss információkról.

Kiss – Márton Adrienn
Hazai VAM csoport megalkotója
HR szakember
VA mentor