Barion Pixel

VAME ÖNKÉNTES

Örömmel fogadjuk az önkénteseket,
akik hozzájárulnak az egyesület
céljainak eléréséhez

Számtalan módon segíthetsz!

Az alábbi önkéntes tevékenységek közül választhatsz, melyek hozzájárulnak a VAME fejlődéséhez és népszerűsítéséhez:

virtuális asszisztens

#1 VAME rendezvényszervezés: Segíts nekünk szervezni és lebonyolítani a VAME által szervezett rendezvényeket, konferenciákat, workshopokat és találkozókat. Ez lehetőséget ad a szakmai kapcsolatok építésére és a közösség erősítésére.

#2 VAME online jelenlétének erősítése: A digitális világban az online jelenlét rendkívül fontos, ezt Te is biztosan érzed. Önkéntesként segíthetsz a VAME weboldalának frissítésében, blogbejegyzések írásában, közösségi média kezelésében és online kampányok szervezésében.

#3 Virtuális asszisztencia népszerűsítése és promóciója: Önkéntesként számítunk Rád, hogy részt vegyél a VAME népszerűsítését célzó kampányokban, írhatsz cikkeket, vagy akár tartalmakat készíthetsz a virtuális asszisztenciáról.

#4 VAME social media aktivitásának növelése: Segíts a VAME közösségi média oldalainak kezelésében, posztok létrehozásában és interakcióban a követőkkel.

#5 Virtuális asszisztensek szolgáltatását támogató oktatóanyagok összeállítása: Önkéntesként segíts olyan oktatóanyagok létrehozásában, amelyek segítik a virtuális asszisztensek szakmai fejlődését és tudását.

#6 Virtuális asszisztensek szolgáltatását támogató képzések szervezése: Ha érdekel a képzés és oktatás területe, önkéntesként segíts a VAME által szervezett képzések, workshopok és tréningek szervezésében.

Ha a fentiek közül egyik sem mozgatta meg a tenni akarásodat, akkor természetesen lehetőséged van a Te szupererődet is megjelölnöd az önkéntes szerződésben, mint támogatási terület.

Ha számodra is fontos a hazai virtuális asszisztencia magas minősége és pozitív megítélése, várunk nagy szeretettel a csapatban. Tartozz közénk, s légy maga a változás, amit a világban látni szeretnél!

Tartozz közénk

Kérlek ezt az önkéntes szerződést töltsd ki és ügyfélkapus hitelesítéssel (AVDH) küldd vissza nekünk a szia@vamagyarorszag.hu e-mail címre.

Az AVDH használatáról bővebb információt itt találsz.

Ha biztosan értesülni szeretnél Egyesületünk híreiről, kérj értesítést itt.