Barion Pixel

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

Kedves Látogató! 

Köszönjük a bizalmadat. A vamagyarorszag weboldalt azzal a céllal hoztuk létre és azért működtetjük, hogy könnyebb legyen a kapcsolatot fölvenned a virtuális asszisztensekkel Magyarországon, hogy jobban megismerd az online vállalkozás támogató szolgáltatásokat, valamint, hogy munkánkkal segítséget nyújtsunk hazánkban a virtuális asszisztens szolgáltatás iránt érdeklődőknek akár keresleti, akár kínálati oldalról. 

Sok éves tapasztalatunk nyomán eddig is és ezután is különösen fokozott biztonsággal kezeljük a velünk megosztott adataidat, információidat. 

Ki és hogyan kezeli az adatokat, amiket Te megosztasz velünk. 

1. Az adatkezelő 

Neve: Kiss-Márton Adrienn e.v.

Elérhetősége: 7100 Szekszárd, Herman O.27. 2/10. 

Hivatalos levelezési cím: 7100 Szekszárd, Herman O.27. 2/10. 

Elektronikus elérhetőség: azirodamanager@gmail.com 

Adatkezelő honlapjának címe: www.vamagyarorszag.hu 

Telefonszám: +36 30 435 4412

Nyilvántartási száma: 54483299

2. Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége 

Nem folytatunk olyan tevékenységet, amely indokolttá tenné adatvédelmi tisztviselő alkalmazását. 

3. A személyes adatok tervezett kezelésének célja, valamint az adatkezelés jogalapja, ideje 

Személyes adataidat akkor ismerjük meg, ha kapcsolatba lépsz velünk a weboldalunkon található valamelyik űrlap segítségével. Ezen űrlapok a szolgáltatás igénybe vételére szolgálnak és pusztán azon adatokat kérik be Tőled, amik szükségesek számlázás, kiszállítás miatt keletkező jogi kötelezettségünk eleget tételéhez, valamint a konzultáció technikai feltételét biztosító telefon/skype elérhetőséget, továbbá a Téged foglalkoztató kérdés, mely miatt konzultációra jelentkeztél. 

Az űrlapokon lehetőséged van megjelölni, hogy szeretnél-e a szolgáltatásunk igénybevételét/termék megrendelését követően tőlünk hírleveleket kapni. Ennek a mezőnek a kitöltése nem kötelező és a szolgáltatatásunk igénybevételének nem feltétele a marketing célú adatkezeléshez való hozzájárulás. 

A konzultációhoz szükséges adataidat a konzultáció végéig megőrizzük, ezt követően töröljük. 

Számlázási adataidat jogi kötelezettségünk értelmében a számla kiállítását követően 5 évig tároljuk. 

Ha hozzájárultál ahhoz, hogy marketing célból is kezeljük az adataidat, akkor azokat az adataidat leiratkozásodig kezeljük. A leiratkozásod előtti időszakban a megadott adataidat jogszerűen kezeltük. 

Személyes adataidat akkor is látjuk, ha követed a Facebook oldalunkat, csatlakozol facebook csoportjaink valamelyikéhez (Virtuális Asszisztens KERES-KÍNÁL, vagy a Virtuális Asszisztensek Magyarországon – szakmai csoport) ott kommentelsz, vagy lájkolsz egy-egy bejegyzést. Ezeket az adataidat a Te hozzájárulásod alapján kezeljük mindaddig, amíg vissza nem vonod a hozzájárulásodat, le nem iratkozol, ki nem lépsz a csoportokból, vagy mi, mint adminisztrátorok ki nem zárunk a csoportból. 

Amennyiben igénybe veszed a VAM adatbázisba való jelentkezés szolgáltatásunkat, úgy szerződéses jogalappal kizárólag céges adataidat kezeljük. Amennyiben egyéni vállalkozó vagy, úgy látjuk a nevedet is, mint személyes adat. Ezt a hozzájárulásoddal kezeljük mindaddig, amíg Te nem kéred, hogy töröljünk az adatbázisból. 

Sütik („Cookies”) 
 
A cookie betűből és számokból álló információcsomag, amit általában a honlapok a böngésződnek küldenek el azzal a céllal, hogy elmentsenek bizonyos beállításokat, megkönnyítsék a honlap használatát és közreműködjenek abban, hogy néhány releváns, statisztikai jellegű információt gyűjtsünk a látogatókról. A cookie-k (sütik) nem tartalmaznak személyes információkat, és nem alkalmasak az egyéni felhasználó azonosítására. A cookie-k (sütik) gyakran olyan egyéni azonosítót tartalmaznak – egy titkos, véletlenül generált számsort – amelyet az eszközöd tárol. Néhány cookie (süti) a honlap bezárása után megszűnik, néhány pedig hosszabb időre tárolásra kerül a számítógépeden. 
 
A sütikkel kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhatsz, a korábbi látogatásaid során elhelyezett adatfájlokat törölheted, ennek pontos módjáról böngésződ útmutatója igazít el, melyeket a következő oldalakon találsz: 
Cookie-k és webhelyadatok kezelése Chrome-ban, 
Információ a sütikről Firefox-hoz
Cookie-k kezelése Internet Explorerben. 
 
Egyes böngészők azt is lehetővé teszik, hogy minden alkalommal, amikor bezárod, automatikusan törlik a böngészési adatokat. Erről itt olvashatsz
 
A weboldal egyes részeinek letöltésekor az általam használt látogatáselemző szoftver (a Google Inc. (“Google”) által működtetett Google Analytics) automatikusan kisméretű, bizonyos esetben a személyes adataidat tartalmazó adatfájlokat helyez el a számítógépeden. Ennek megtörténtéről a jelenleg érvényes jogszabályok szerint értesítést is kapsz, amikor először az oldalra látogatsz, és jóváhagyásodat kérem ehhez. Az adatfájlok a weboldal egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásaid alkalmával kapott korábbi adatfájlok révén származó információ az üzemeltetőhöz kerül. Ezen adatfájlok pontos nevéről (_ga, _gat, _gid), funkciójáról ezen az oldalon kapsz tájékoztatást. A Google Analytics a böngésző révén kapott IP-számot nem hozza kapcsolatba a Google-ben tárolt többi, felhasználókhoz köthető adattal. Az adatokat 26 hónapig őrzi, amely időperiódus kezdete újraindul, ha új esemény történik a felhasználóval kapcsolatban (pl. új munkamenetet kezd). 
 
Amennyiben meg szeretnéd akadályozni, hogy a Google Analytics bármely weboldalon hozzáadja látogatásodat az analitikához, használd ezt a bővítményt (bármely böngészőre elérhető). 
 
A Google olyan cookie-kat is használ („DSID”, „IDE”, „NID”), amelyek arra szolgálnak, hogy összekapcsolják a felhasználó különböző eszközökön végzett tevékenységeit, ha korábban bejelentkezett rajtuk Google-fiókjába. Mindezt a felhasználónak megjelenő hirdetések eszközökön átnyúlóan történő összehangolása és a konverziós események mérése érdekében teszi. Ha nem szeretnéd, hogy a Google hirdetések összehangoltan, eszközein átnyúlóan jelenjenek meg neked, a Hirdetésbeállítások segítségével kikapcsolhatod a hirdetések személyre szabását. 
 
Ha előzőleg cookie-t kaptál a Facebook-tól – vagy mert van fiókod, vagy mert felkerested a facebook.com oldalt –, a böngésződ adatokat küld ezzel a cookie-val kapcsolatban, amikor a “Tetszik” gombbal vagy más közösségi beépülő modullal ellátott webhelyet (mint ez a weboldal) keresel fel. Erről bővebb információt itt találsz

Weboldalamon marketing célokból Facebook konverziómérő pixelt is használok, melynek elfogadásához szintén hozzájárulásodat kérem, amikor először látogatsz az oldalra. Az ezzel kapcsolatos adatok szintén a Facebook-hoz kerülnek. Bővebb információt a Facebook sütikről ezen az oldalon találsz

Amennyiben vásárolsz a weboldalon és a Barion fizetési módot használod, úgy a Barion pixeles követőkódja is használatra kerül. Barion Pixel Teljes Verziója csalásmegelőzési és marketing célra beépítésre került a weboldalunkra. Bővebb információt a Barion oldalán találsz.

4. Ki ismeri meg a személyes adatokat? 

Vállalkozásunk egyes feladatai ellátása érdekében adatfeldolgozókat vesz igénybe. 

weboldal: https://www.webonic.hu/ 

e-mail fiók:       https://www.webonic.hu/ 

                                 (Hozzáférés a honlap teljes tartalmához és a levelezőrendszerhez, érvényes és hatályos adatfeldolgozói szerződés alapján, a szerződés megszűnéséig. Elsődleges feladata a tárolás, ezen kívül más műveletet a személyes adatokon nem végez). 

Számlázás:                                                                        

Számlázz.hu – KBOSS.hu Kft., 1031 Budapest, Záhony utca 7/C. 
Email: info@szamlazz.hu 
Tel: +36-30-35-44-789 (automata tájékoztatás) 
 
(Hozzáférés a kiállított számlákhoz.) 

Hírlevél feliratkozás:      

Mail Chimp 

Atlanta, US (HQ) 675 Ponce de Leon Ave NE Suite 5000 

(Hozzáférés a feliratkozó nevéhez, email címéhez. Hatályos adatfeldolgozói szerződés alapján, a szerződés megszűnéséig) 

Szolgáltatást megrendelő űrlap:                           

Mail Chimp 

Atlanta, US (HQ) 675 Ponce de Leon Ave NE Suite 5000 

(Hozzáférés a megrendelő nevéhez, email címéhez, megadott adataihoz. Hatályos adatfeldolgozói szerződés alapján, a szerződés megszűnéséig) 

Könyvelő:                                                                          Vojnovics Lászlóné 

info[kukac]vasikonyvelo.hu 

(Hozzáférés a kiállított számlákhoz. Hatályos adatfeldolgozói szerződés alapján, a szerződés megszűnéséig) 

Facebook oldal:                                                                  Facebook Inc. 
                                                                                        Menlo Park, California, USA 

(Hozzáférés a felhasználó nevéhez, kommentjéhez) 

Ajándéktárgy gyártó: POP-SAROK Bt.

Ajándéktárgy kiszállító: GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

(Hozzáférés a szállításhoz szükséges adatokhoz – név, cím, telefonszám.) 

5. Adattovábbítás harmadik országba vagy nemzetközi szervezet részére 

Harmadik ország, amelybe adattovábbítás történik, az Amerikai Egyesült Államok. Az USA-val megfelelőségi határozat született 2016. július 12-én (https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/eu-us-privacy-shield_en), amelyet a Google (https://policies.google.com/privacy/frameworks) a Facebook (https://www.facebook.com/about/privacyshield) is betart. 

6. Az érintett jogai 

a.) Hozzáférés a személyes adatokhoz 

Ügyfeleink kérhetnek tőlünk arra vonatkozóan információt, hogy adataikat jelenleg kezeljük-e és ha igen, azt milyen okból, ki fér hozzá, hova továbbítjuk. 

Az adatkezelés tárgyát képező személyes adatok másolatát rendelkezésre bocsátjuk. 

b.) Helyesbítéshez való jog 

Megrendelést/Feliratkozást követően ügyfelünk bármikor jogosultaz általa megadott adatokat helyesbíteni a hírlevelek végén található gomb, vagy az iroda[kukac]munkavallalovagyok.hu e-mail címre küldött levéllel. 

c.) Személyes adatok törléséhez (az „elfeledtetéshez”) való jog 

Ügyfelünk ezen irányú kérését azonnal teljesítjük, amennyiben adatainak megadása hozzájáruláson alapult. Ha jogi kötelezettség okán jutottunk hozzá a személyes adataihoz, úgy jogi kötelezettségünk teljesítése okán a törlést nem áll módunkban véghez vinni. Ezen irányú törlési/elfeledtetési kérelem a marketing célú adatkezelésre irányulhat. 

7. Panasz benyújtása 

Ha úgy érzed, szabálytalanul kezeljük a személyes adataidat, ügyfélszolgálatunk örömmel segít és nyomban javítjuk a szabálytalanságot. Itt várjuk az üzenetedet: iroda[kukac]munkavallalovagyok.hu 

 Ha mégsem velünk szeretnéd megbeszélni a problémát, bíróság előtt is érvényesítheted a jogaidat. Erre polgári per keretében van lehetőséged. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A lakóhelyed szerinti törvényszékre kell benyújtanod a keresetedet (a törvényszékek felsorolását és elérhetőségét ezen a linken találod:  http://birosag.hu/torvenyszekek ). 

Bármilyen személyes adattal kapcsolatos panasszal, kérdéssel felkeresheted a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot is, őket ezen a címen éred el (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C; postacím: 1530 Budapest, Pf. 5.). 

8. Automatizált döntéshozatal 

Jelenleg nem alkalmazunk automatikus döntéshozatali mechanizmust. 

9. A megfelelő biztonság 

A megfelelő biztonsági intézkedések kialakítása során figyelembe vettük a tudomány és a technológia állását, az adatkezelés jellegét, hatókörét, körülményeit, céljait, és a természetes személyek jogaira és szabadságaira jelentett változó valószínűségű és súlyosságú kockázatot. 

10. Egyéb rendelkezések 

Jelen adatvédelmi tájékoztató 2019. május 25-én lép hatályba. 

Az adatvédelmi tájékoztató 3. pontjában közérthetően megfogalmazott jogalapok meghatározásakor ezeket a jogszabályhelyeket vettük figyelembe: 

Hozzájárulás jogalap: (hírlevél feliratkozás, marketing célú adatkezelés esetén) 

Az Európai Parlement és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) 

Szerződéses jogalap ( szolgáltatás megrendelése) 

az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. b) 

Jogi kötelezettség ( számlázáshoz szükséges adatok) 

Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. c) ÉS a számvitelről szóló 2000. évi C. tv. 169. § (2) bek. (bizonylatok megőrzési határideje) ÉS az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. tv. 169. § e) (számla kötelező elemei)