Barion Pixel

Évindító Országos VA találkozó

a IX. Magyar Marketing Fesztiválon!

Mindig is érdekelt, hogy kik a virtuális asszisztensek (VA), miben tudnak segíteni? Esetleg Te is szívesen lennél VA, de nem tudod hol/hogyan kezdj neki? A rendezvényen megosztjuk Veled a hazai piacon 2012 óta szerzett információinkat. Lehetőséged lesz valódi virtuális asszisztens vállalkozókkal beszélgetni, tapasztalatot cserélni, vitatkozni.

Vannak dolgok, melyeket nem hagyhatsz ki az életedből! Az első csók, az első szerelem, az első önálló kereset, és a IX. Magyar Marketing Fesztivál!

Ne is keress magadnak más programot 2022. január 27-re, egyszerűen a saját érdekedben mondjuk, gyere el a Lurdy konferencia- és rendezvényközpontba, mert sehol máshol be nem szerezhető tudásra, és előnyre tehetsz szert egy nap alatt, valamint találkozhatsz velünk is az évindító Országos VA találkozón.

  • Szeretnéd megismerni a legújabb, leghatékonyabb marketingeszközöket, -technikákat, -megoldásokat?
  • Érdekel, hogy melyek azok a marketing- és üzleti fogások, tippek, trükkök, melyekkel 2022-ben még stabilabbá teheted a cégedet?
  • Szívesen ismerkednél hozzád hasonló marketing- és üzletorientált, együttműködő cégvezetőkkel, szakmabeliekkel?

Nem mondjuk el többször, mert már ennyiből érezned kell, hogy neked ott a helyed a IX. Magyar Marketing Fesztiválon! További információkért kattints ide gyorsan és biztosítsd a helyed már most!

Ami biztosan vár rád:

  • 30+ TOP-előadó,
  • 30+ TOP-téma,
  • legújabb trendek, hatékony eszközök, módszerek megismerése,
  • garantált minőségi üzleti kapcsolatok, akár 1 évnyi új kapcsolat, és 12 hónapos MarketingPASS Klubtagság,
  • a szakma krémje,
  • szakmai kiállítások hasznos- és neked hasznot hozó szolgáltatások, termékek bemutatásával.

Valamint networking betétprogramunk keretén belül moderált körülmények között szerezhetsz téged és a terveidet segítő üzleti kapcsolatokat, és ajánlásokat! Akár 1 évnyi új kapcsolat!

Meggyőztünk? Akkor nézd meg a teljes programot ITT, és foglald le a helyed még ma!

Most is lesz Milliárdosok Cégek Klubja: 3 olyan, milliárdos árbevételű cég vezetőjével beszélgetünk, akiknek tapasztalata, tanácsai, tanulságai talán nem is kifejezhetők pénzben.

1 évben csak 1 alkalommal! Most is 1500+ résztvevővel és 50+ kiállítóval TELTHÁZ várható, ne halogasd a regisztrációt!

Újdonság! A visszajelzésekre hallgatva és a közönség összetételét figyelembe véve idén először 3 különböző tematikájú terem: Marketing és stratégia, Menedzsment és értékesítés, E-commerce!

Gyere és töltsd velünk az új év első hónapjának ezt a csütörtökét, és vértezd fel cégedet azokkal a marketingtechnikákkal, -módszerekkel, amelyek garantálják annak dinamikus növekedését 2022-ben is!

Regisztrálj most!

 

Szeretnél értesülni a fejleményekről?

Iratkozz fel a VAM hírlevélre, ha szeretnél értesülni a következő eseményről, az újdonságokról és kedvezményes ajánlatokról!

Friss hírek a virtuális asszisztenciáról

Kérdésed van?
Írj nekünk!

szia@vamagyarorszag.hu