Barion Pixel

A bizalom alapvetően minden ember, minden cég számára fontos. Cégek tekintetében különösen kiemelt ez, az üzleti titkok megőrzése okán, hogy a versenytársakhoz képest továbbra is lépéselőnyben maradjunk. Az eredeti cikket Kiss-Márton Adrienn még 2015-ben írta meg az Irodamanager oldalon.

Egy virtuális asszisztens szolgáltatásaink igénybevétele során különösen fontos, hogy ügyfeleik bizalommal legyen irányukba. Ezt a bizalmat folyamatosan építeni kell, ezen dolgozni kell. Első lépésként többek között emiatt is jó, ha látható a VA arca a honlapon, ha elérhetővé teszi a LinkedIn profilját mindenki számára, ezáltal is építsve a bizalmat.

Szerencsére minden napra jut egy visszajelzés, hogy az életem során felépített kapcsolati tőkémben az emberek bíznak bennem, s még évek múltán is felkeresnek engem, mikor már régóta nem dolgozunk együtt, ugyanannál a cégnél, hogy segítsek nekik egy-egy probléma megoldásában. Biztosan lenne más személy is, aki számukra segítene, mégis hozzám fordulnak.

Miért?

Mert tudják, hogy amit nekem elmondanak, amit velem megbeszélnek problémát,

  • azt nem fogják visszahallani mástól,
  • arra megpróbálom a tőlem telhető, számukra legmegfelelőbb megoldási módot megtalálni,
  • ha én nem tudom a megoldást, tudok ajánlani olyan embert, szervezetet, ahol biztosan választ kap a kérdéseire.

Természetesen tudom, hogy az on-line világban nagyon könnyű, más arca mögé elbújni, látszólagos bizalmat építeni. Ha felveszel egy alkalmazottat, akkor sem lehetsz biztos benne, hogy ő nem fog kiszivárogtatni titkos információkat. Ilyen esetekben persze kérhetsz erkölcsi bizonyítványt, beleírhatod a szerződésbe a titoktartási kötelezettséget, de egyik sem garancia a céged iránti elköteleződésre.

Mert egy munkavállaló mit veszíthet, maximum kirúgod, és picit hosszabb ideig tart majd neki újra elhelyezkedni.

Egy virtuális asszisztens a vállalkozása keretében ezt a luxust nem engedheti meg magának. Ha egy ügyfelünk elveszíti irántunk a bizalmat, akkor nagy a baj… Tisztában vagyunk vele, hogy a rossz hír sokkal gyorsabban terjed, mint a jó. Fontos a virtuális asszisztensek etikai kódexének betartása.

Nekünk minden ügyfelünk egyformán fontos, éppen ezért nem engedhetjük meg magunknak a bizalom vesztést.

A VAM adatbázisban gyűjtjük a magasan képzett virtuális asszisztenseket. Ha neked szükséged van egy megbízható virtuális asszisztensre, keress minket a szia@vamagyarorszag.hu e-mail címen. Adrienn több, mint 20 éves HR tapasztalattal segít kiválasztani a megfelelő jelölteket a kiszervezendő munkára.

Kiss-Márton Adrienn
HR szakember
VAM szakértő

Ha pedig ezt egyedül csinálnád végig, akkor hasznád Magyarország legnagyobb VA piacterét, ahol a kereslet – kínálat egymásra talál.

Ha személyesen is szeretnél meggyőződni arról, hogy bízhatsz bennünk, keresd bátran Adriennt!

VAMTeam

Ha úgy gondolod, hogy hasznos volt a bejegyzés, oszd meg bátran. Forrásként kérlek tüntesd föl ezt a cikket aktív linkkel! Köszönjük szépen.

További cikkek

A VA “CSAK” egy virtuális asszisztens?

A VA “CSAK” egy virtuális asszisztens?

A VA "csak" egy virtuális asszisztens? - Kezdjük rögtön a legelején. Kik azok a virtuális asszisztensek ? "A virtuális asszisztens, egy gyűjtőfogalom, amit azokra a MAGASAN KÉPZETT SZAKEMBEREKRE használunk, akik virtuálisan, a távolból egy-egy vállalkozásnak (vagy...