Barion Pixel

Előadók

Az előzetes igényfelmérés alapján olyan tematikát állítottunk össze, amely számotokra hasznos lesz. Az előadók kiválasztása során is fő szempont volt az előadó tapasztalata, hitelessége.

dr. Kása-Richlach Mónika

Jogász, szociálpolitikus, fotográfus

Több, mint húsz évnyi jogalkalmazói és jogalkotói tapasztalat, polgári jogi, közigazgatási jogi, adatvédelmi jogi, gyermekvédelmi, fotójogi területről. 2018-ban, egyedülálló módon, több alkalmas on-line workshop keretében készítette föl a GDPR-ra a hazai – a téma iránt érdeklődő – virtuális asszisztenseket.

 

Szabó Ágnes

Webshopok Wonder Womanje

„Webshop marketing” virtuális asszisztensként kezdte, aztán a rá bízott feladatok alapján „webshop marketinges tanácsadó és kivitelező” lett. Saját webáruházainál szerzett 7 év tapasztalatot, emellett épített egy ~2000 fős webshop marketing közösséget, ahol kölcsönösen segítik egymást a tagok. 

Kardos Gergely

Techie, szabadúszó webes szaki

5 év IT ügyfélszolgálat után saját vállalkozásba kezdett.  Az IT problémamegoldás mellett 7 éve készít WordPress weboldalakat és segít hazai, nemzetközi szinten vállalkozásoknak az online marketing rendszerük kialakításában és fenntartásában. 

Molnár Barna

Marketing gépész és webshop specialista

Barnával készült interjúnkat itt olvashatod. Tapasztalt virtuális asszisztens, üzletember. Aktívan részt vett, vesz a VAM csoport napi életében, segítségével került összeállításra a VAM csoport tagjai számára elérhető ingyenes tananyag is.

Kiss-Márton Adrienn

HR szakember, virtuális asszisztens szakértő

Adrienn, az online irodáját 2012-ben nyitotta meg. Majd 2017-ben úgy érezte, szeretné a hazai virtuális asszisztenseket összefogni, számukra közösséget teremteni, így létrehozta a VAM- virtuális asszisztensek Magyarországon FB csoportot. Rövid idő elteltével a hatalmas érdeklődésre való tekintettel a piactér megnyitása is aktuálissá vált, így elindult a Virtuális Asszisztens KERES-KÍNÁL FB csoport is. Adrienn jelenleg is aktív virtuális asszisztens. VA szakértő munkája során nagy hangsúlyt fektet a keresleti és a kínálati oldal edukálására.

Beszélgető partnerek – Panelbeszélgetés

Akikkel a panelbeszélgetés során a Virtuális Asszisztencia múltjáról, jelenéről, jövőjéről beszélgetni fogunk. A beszélgetéshez kifejezetten olyan virtuális asszisztenseket kerestem, akik a magyar piacon indultak és sikerre vitték online vállalkozástámogató szolgáltatásukat a hazai kkv szektorban.

Nemeskéri Mónika

Virtuális Asszisztens, N-Office

Mónikával készült korábbi, hosszabb interjúnkat itt olvashatod. Azóta eltelt több, mint 1 év és Mónika továbbra is sikeresen működteti VA vállalkozását.

Kern-Hujber Lívia

Virtuális Asszisztens, Aliva

Líviával készült korábbi, hosszabb interjúnkat itt olvashatod. Azóta eltelt több, mint 1 év és továbbra is sikeresen működteti VA vállalkozását.

“Minden tapasztalatomat összeszedve, kezdtem el 2 évvel ezelőtt a tudásomat árulni, hogy segítsem más vállalkozók életét.

Jelenleg 4 állandó vállalkozóval dolgozom, akiknek adminisztrációban, számlákkal kapcsolatos ügyintézésben és online marketingben nyújtok segítséget.”

Dudásné Sulik Orsolya

Virtuális Asszisztens, Brand Support

Orsolyával készült korábbi, hosszabb interjúnkat itt olvashatod. Azóta eltelt több, mint 1 év és továbbra is sikeresen működteti VA vállalkozását.

 

Friss hírek a virtuális asszisztenciáról

Kérdésed van?
Írj nekünk!

szia@vamagyarorszag.hu