Barion Pixel

Itt a blogomon és a letölthető e-bookjaimban is sokat foglalkoztam/foglalkozom a témával, hogy milyen egy tökéletes VA, s hogy milyen szempontok alapján érdemes magadnak VA-t választanod, ha a vállalkozásod már elérkezett arra a szintre, (Elért már arra a szintre? Ebből a tanulmányból megtudhatod) hogy nem szeretnél mindent egymagad csinálni, vagy már vannak munkatársaid 1-1 feladatra, de jó lenne végre valaki, aki a Te munkádat is támogatná és asszisztensként segítene sikerre vinni a vállalkozásodat.

Ebben a 10 pontban összeszedtem Neked, hogy mik is egy valódi VA ismérvei, amikre a kiválasztás során figyelned érdemes.

virtualis_asszisztensismervei1_4.png

Keress magadnak bátran virtuális asszisztenst ebben a csoportban, s vedd figyelembe a fenti 10 pontot, ha fontos számodra az asszisztensi szolgáltatás minősége.

Ha szeretnél jobb képet kapni a hazai virtuális asszisztens kínálatról, ebben a cikkben osztottam meg Veled a felmérés eredményeit (mennyiért, milyen szolgáltatásokat, stb.).

Ha kérdésed van a témában, fordulj hozzám bizalommal:

Kiss-Márton Adrienn

irodamanager

Ha úgy gondolod, hogy hasznos volt a bejegyzés, oszd meg bátran. Forrásként kérlek tüntesd föl ezt a cikket aktív linkkel! Köszönjük szépen.

További cikkek

A VA “CSAK” egy virtuális asszisztens?

A VA “CSAK” egy virtuális asszisztens?

A VA "csak" egy virtuális asszisztens? - Kezdjük rögtön a legelején. Kik azok a virtuális asszisztensek ? "A virtuális asszisztens, egy gyűjtőfogalom, amit azokra a MAGASAN KÉPZETT SZAKEMBEREKRE használunk, akik virtuálisan, a távolból egy-egy vállalkozásnak (vagy...