Barion Pixel

Előző cikkemben írtam arról, hogy mik a virtuális asszisztens ismérvei.

Ennek a blognak az írásával az a nem titkolt célom, hogy Te, elfoglalt cégvezető egy jobb képet kapj a virtuális asszisztensekről, s hogy ha bármikor szükséged lenne egy virtuális asszisztensre, akkor könnyen ki tudd szűrni, el tudd dönteni, hogy valóban ő-e az a virtuális asszisztens, aki a legértékesebb befektetés vállalkozásod számára.

ertekes_befektetes_1.png

 

Megbízható munkatársat is roppant nehéz találni a mai munkaerőpiacon. Egy megbízható, a vállalkozásodat támogató virtuális asszisztens megtalálása, aki az üzleti partnered, közel hasonló kihívások elé állít Téged.

 

Ebben szeretnék Neked segíteni, a döntésedet, keresésedet megkönnyíteni. Így a mai bejegyzésemben összeszedtem néhány ismérvet, amiket érdemes figyelembe venned, hogy mi különböztet meg egy Virtuális Asszisztenst egy Másodállásban Adminisztrációt Vállalótól.

 

Neked, mint elfoglalt vállalkozónak különösen fontos, hogy ha segítségül igénybe veszel egy, a vállalkozásod működését támogató szolgáltatást, akkor az a szolgáltató

– legyen megbízható,

– legyen leinformálható,

magas színvonalon nyújtsa a szolgáltatását,

– kényesen ügyeljen az üzleti titkok megtartására.

 

A virtuális asszisztens egy vállalkozó, aki saját vállalkozása keretében lát el vállalkozástámogató szolgáltatásokat. Éppen ezért elemi érdeke, hogy megbízható, a munkáját körültekintően ellátó legyen. Magyarország egy kicsi ország. Ha valaki virtuális asszisztensként hosszú távon a pályán kíván maradni, nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy valamelyik partnerét, ügyfelét megkárosítsa. A hírek gyorsan terjednek, a rossz hírek pedig még gyorsabban…

 

Az alábbi infografikában néhány lényeges pontot szedtem össze.

Ha fontos számodra, hogy az általad kiválasztott támogató asszisztens megbízható legyen, hosszú távon számíthass a munkájára, s az ő érdeke is legyen, hogy a Te vállalkozásod sikeresen működjön, nézd végig az alábbi pontokat, s ezek alapján döntsd el, hogy a Hozzád beérkező jelentkező Virtuális Asszisztens, vagy Másodállásban Adminisztrációt Vállaló.

 

A döntés természtesen a Tied. Nem is biztos, hogy szükséged van Virtuális Asszisztensre, de biztosíthatlak róla, hogy hosszú távon egy tökéletesen megválasztott asszisztens sokszorosan megtérül. Ha keresnél magadnak egy virtuális asszisztenst, akkor hirdesd meg bátran ebben a csoportban a FB-on, teljesen ingyen.

Ha olvasgatnál még a témában, akkor ezt a 2 ingyenes e-bookomat ajánlom figyelmedbe, amikből megtudhatod, hogy Készen állsz e egy virtuális asszisztensre, illetve, hogy Hogyan találd meg a tökéletes virtuális asszsitensedet.

Minden sikeres vállalkozó mögött áll egy irodamanager.

Adrienn

58ac42be18ca1610549e627d476b4da0.png

 

Ha úgy gondolod, hogy hasznos volt a bejegyzés, oszd meg bátran. Forrásként kérlek tüntesd föl ezt a cikket aktív linkkel! Köszönjük szépen.

További cikkek

Hogyan válassz magadnak virtuális asszisztenst? 3+1 tipp

Hogyan válassz magadnak virtuális asszisztenst? 3+1 tipp

Hogyan válassz magadnak virtuális asszisztenst? 3+1 tipp Sokszor hallottuk már, hogy online vállalkozástámogatóval szerződni bizalmi dolog. Arról is írtunk már, hogy mi is a jó virtuális asszisztens ismérve. Hasonló ahhoz, mint mikor ügyvédet, vagy könyvelőt kell...

Virtuális asszisztenst mindenkinek!

Virtuális asszisztenst mindenkinek!

A pandémia hatására Magyarországon is felgyorsult a digitalizáció folyamata. Sok olyan cég is belekóstolt a home office és a videókonferenciák világába, amelyek eddig ódzkodtak az online munkavégzés minden formájától. Ennek köszönhetően a virtuális asszisztensek is jobban a cégek látókörébe kerültek.

Virtuális asszisztencia a COVID idején

Virtuális asszisztencia a COVID idején

Virtuális asszisztencia alakulása hazánkban a COVID idején. VA felmérés 2020. december – de minek? Többször kaptuk már a kérdést, hogy mégis miért mérjük föl a VA piacot rendszeresen, ráadásul többnyire ugyanazokra a kérdésekre keressük a választ, amiket a régóta...