Barion Pixel

Még 101 nap van Karácsonyig

Hogy ezt a témát most miért is hoztam föl itt a virtuális asszisztens blogon? Nos, csak azért, mert a vállalkozások, azok közül is elsősorban a webshopok erre az időszakra fókuszálják többnyire a kampányaikat, hisz Karácsonykor mindenki vesz valamit valakinek… S természetesen az utolsó utáni pillanatban is.

karacsony.png

Én személy szerint szeretek előre tervezni, apránként megvenni/elkészíteni az ajándékokat, de ez a vásárlók nagy százalékánál nem így működik. Gondolom, ezt Te is tapasztaltad.

A tavalyi szezonban is volt már néhány ügyfelem, akik megfogadták a tanácsaimat, s  időben gondoltak a hajtós időszakra, így megbeszéltük, hogy kinek, mikor, hogyan, miben fogok segíteni, hogy ne kelljen kiírni a weboldalra, hogy:

nincs_ugyfelszolgalat.png

Megmondom őszintén, mikor ezeket a kiírásokat láttam a weboldalakon, picit elszomorodtam és fel is háborodtam, hogy miért nem gondolkodik, tervez előre az, akinek webshopja van?

Szerinted hány potenciális vásárlótól estél el emiatt a hozzáállás miatt?

Ha kampányt tervezel, mindenképp meg kell tervezned az erőforrásaidat is, hogy ki tudd szolgálni a felmerülő igényeket. Nem kell erre az időszakra plusz munkavállalókat felvenned, elég egy virtuális asszisztenst szerződtetned, aki saját vállalkozása keretében el fogja tudni látni Neked ezeket a feladatokat. Természetesen nem árt időben beszélned néhánnyal, hogy kinek, mikor, hogyan fog beleférni a Te vállalkozásod támogatása.

Ha szükséged van némi támpontra, hogy hogyan is válaszd ki a Neked megfelelő virtuális asszisztenst, készítettem egy e-bookot, amit ingyenesen le tudsz tölteni és máris egyszerűbb lesz a dolgod!

igy_talald_meg_a_tokeletes_virtualis_asszisztensedet_2.jpg

Remélem, hasznos volt a cikk és idén már Te is felkészülten várod a karácsonyi hajtást.

“Minden sikeres vállalkozó mögött áll egy irodamanager!”

Kiss-Márton Adrienn

irodamanager

Ha úgy gondolod, hogy hasznos volt a bejegyzés, oszd meg bátran. Forrásként kérlek tüntesd föl ezt a cikket aktív linkkel! Köszönjük szépen.

További cikkek

A megoldásra fókuszálj a probléma helyett

A megoldásra fókuszálj a probléma helyett

Megoldásra fókuszálj a probléma helyett - a covid sokak számára okoz, okozott nehézséget. Ahányan vagyunk annyiféle eszközt, módszert kerestünk, találtunk az időszak túlélésére. Ezúttal a virtuális asszisztens (VA) kínálati piacra frissen belépő Távasszisztencia...

Slow Social – Szeretnél te is a rendszer tesztelője lenni?

Slow Social – Szeretnél te is a rendszer tesztelője lenni?

Fézler Georgina, aki már régóta aktív VA-ként dolgozik most egy lehetőséget hozott számunkra, hogy megismerjünk, teszteljünk egy általa  létrehozott rendszert. A kérdőív kitöltésével lehetőséget biztosít 12 fő számára, hogy az új rendszer tesztelői legyenek. De nézzük...

Hallottál már a Social Generator-ról?

Hallottál már a Social Generator-ról?

Mi azon szerencsések közé tartozunk, akik az elkészült szoftvert tesztelhették egy teljes hétig. Ennyi pont elég is volt ahhoz, hogy függővé is váltunk általa. De nézzük kicsit részletesebben, hogy mi is ez pontosan. Ez egy olyan szoftver, ami minden napra generál...