Barion Pixel

Még 101 nap van Karácsonyig

Hogy ezt a témát most miért is hoztam föl itt a virtuális asszisztens blogon? Nos, csak azért, mert a vállalkozások, azok közül is elsősorban a webshopok erre az időszakra fókuszálják többnyire a kampányaikat, hisz Karácsonykor mindenki vesz valamit valakinek… S természetesen az utolsó utáni pillanatban is.

karacsony.png

Én személy szerint szeretek előre tervezni, apránként megvenni/elkészíteni az ajándékokat, de ez a vásárlók nagy százalékánál nem így működik. Gondolom, ezt Te is tapasztaltad.

A tavalyi szezonban is volt már néhány ügyfelem, akik megfogadták a tanácsaimat, s  időben gondoltak a hajtós időszakra, így megbeszéltük, hogy kinek, mikor, hogyan, miben fogok segíteni, hogy ne kelljen kiírni a weboldalra, hogy:

nincs_ugyfelszolgalat.png

Megmondom őszintén, mikor ezeket a kiírásokat láttam a weboldalakon, picit elszomorodtam és fel is háborodtam, hogy miért nem gondolkodik, tervez előre az, akinek webshopja van?

Szerinted hány potenciális vásárlótól estél el emiatt a hozzáállás miatt?

Ha kampányt tervezel, mindenképp meg kell tervezned az erőforrásaidat is, hogy ki tudd szolgálni a felmerülő igényeket. Nem kell erre az időszakra plusz munkavállalókat felvenned, elég egy virtuális asszisztenst szerződtetned, aki saját vállalkozása keretében el fogja tudni látni Neked ezeket a feladatokat. Természetesen nem árt időben beszélned néhánnyal, hogy kinek, mikor, hogyan fog beleférni a Te vállalkozásod támogatása.

Ha szükséged van némi támpontra, hogy hogyan is válaszd ki a Neked megfelelő virtuális asszisztenst, készítettem egy e-bookot, amit ingyenesen le tudsz tölteni és máris egyszerűbb lesz a dolgod!

igy_talald_meg_a_tokeletes_virtualis_asszisztensedet_2.jpg

Remélem, hasznos volt a cikk és idén már Te is felkészülten várod a karácsonyi hajtást.

“Minden sikeres vállalkozó mögött áll egy irodamanager!”

Kiss-Márton Adrienn

irodamanager

Ha úgy gondolod, hogy hasznos volt a bejegyzés, oszd meg bátran. Forrásként kérlek tüntesd föl ezt a cikket aktív linkkel! Köszönjük szépen.

További cikkek

Nyílt levél

Nyílt levél

Nyílt levél KATA-nak! Virtuális asszisztens témában a hazai legnagyobb szervezetként úgy éreztük, nekünk is meg kell szólalnunk a témában. Sokáig kerestük a szavakat. Vártuk a Közlöny hivatalos szövegét, most is várunk még részletszabályokra, esetleges...

A küldetéstudat, ami előrevisz

A küldetéstudat, ami előrevisz

Hogy ne csak mindig örömködni jöjjünk, gondoltam beszámolok Nektek a 2022-es év elmúlt néhány hónapjának azon történéseiről, melyeket végül nem siker koronázott. A hazai virtuális asszisztenciával kapcsolatos tevékenységem eddig is nonprofit módon működött, hisz a...

Adventi készülődés virtuálisan is

Adventi készülődés virtuálisan is

Emlékszel még a lázas izgalomra, az adventi készülődésre gyerekkorodból? Mikor csillogó szemekkel bontogattad az adventi naptár ablakocskáit? Arra gondoltunk idén az egyesületi tagokkal, hogy ezt felnőttként is jó dolog felidézni, hogy az ünnepvárás örömét megéljük....