Barion Pixel

Tedd a mindennapjaidat gördülékennyé virtuális asszisztensed segítségével – Virtuális asszisztens, aki felszabadít!

 

  • Úgy érzed, hogy a napi teendők listád egyre csak nő, ahelyett, hogy csökkenne?
  • A napi csip-csup teendőid elvégzése megakadályoz abban, hogy fontosabb projekteket megoldj?
  • Állandóan frusztrált vagy, s túlterheltnek érzed magad ettől a rád nehezedő nyomástól?

Ha a fenti kérdésekre a válaszod igen, érdemes megfontolnod egy virtuális asszisztens szerződtetését, aki átveszi Tőled ezeket az apró, de szükséges napi rutinfeladatokat.

Ezáltal nem csak arra lesz több időd, hogy a nagyobb projektekkel foglalkozz, hanem a nap folyamán végre akár magadra is jut majd időd. Ezzel az így felszabadult idővel szabadon rendelkezhetsz: elmehetsz a kondi terembe, együtt ebédelhetsz a barátaiddal, lesz időd álmodozni, vagy akár szundikálhatsz is egy kicsit. 😉

 

fuggoagy_naptar_ellenorzes.png

1. Naptár és E-mail kezelés

 

Ahelyett, hogy a nap során értékes időt töltenél a naptárad, az e-mailjeid kezelésével, ellenőrzésével, miért nem hagyod, hogy ezt a virtuális asszisztensed tegye meg helyetted? Adj hozzáférést VA-dnek az üzleti naptáradhoz, így ő könnyedén frissíteni tudja a személyes és üzleti találkozóidat, megtervezi a megbeszéléseidet, meg tudja jelölni a fontos dátumot, hogy ne felejtsd el (p.: évfordulókat, anyukád születésnapját, stb.)

 

Amint változás van a napi, vagy a heti beosztásodban a virtuális asszisztensed csak küld Neked erről egy figyelmeztető értesítést, amire – ha szükséges – azonnal reagálni tudsz. Ha egész nap úton vagy, akár csak az ügyféltalálkozók miatt, vagy üzleti utazás miatt, vagy csak szükséged van egy kis csendre egy fontos munka miatt, a virtuális asszisztensed ennek megfelelően tudja frissíteni a naptáradat, így rendelkezni fogsz azzal az idővel, amire szükséged van.

 

A valóságban, csak ezzel nyerhetsz akár 30 percet, vagy többet, naponta – természetesen a beosztásodtól függ. 😉

 

Ugyanez vonatkozik az e-mailekre is. Az asszisztensed ellenőrizni tudja az e-mailjeidet a nap során és figyelmeztet, ha valami sürgős teendőd van, vagy kaptál egy olyan levelet, amire az azonnali válaszod szükséges. Az asszisztensed természetesen rendezni is tudja a beérkező leveleidet, törölni a spam-eket, marketing leveleket, s ezáltal tisztán, átláthatóan tartja a bejövő leveleidet.

 

Ha szeretnéd, hogy a VA-d meghatározott ügyfelektől, vagy kollegáktól érkező levelekre válaszoljon, nyugodtan rábízhatod ezt a feladatot is. Ha néhány percet rászánsz a megfelelő instruálásra, az napi akár 1-2 óra időmegtakarítást is jelenthet számodra, természetesen a bejövő leveleid, illetve postafiókjaid számának függvényében. Ezt az időt fordíthatod problémamegoldásra, a céged építésére, vagy akár személyes elfoglaltságokra.

2. Diktálás és hangfelvétel

Az időspórolás egy másik módja, ha diktálod a leveleket, e-maileket és más írásos kommunikációkat ( blog posztokat, weboldal tartalmakat, riportokat, stb.), majd a hanganyagot átadod a virtuális asszisztensednek, hogy ő gépelje le. Ha gyorsabban beszélsz, mint ahogy írsz, miért is ne használhatnád ezt a módszert. Amint elkészültél a hanganyaggal, csak oszd meg asszisztenseddel az mp3 fájlt akár Google Drive-on keresztül, s ő már kezdheti is a munkát.

 

Ha ily módon diktálod az információkat, amiket írott formában szeretnél látni, rengeteg órát nyerhetsz magadnak. Így ugyanis nem kell órákig az üres képernyő előtt ülnöd várva a megfelelő szavakat, inspirációt. Például az új ötleteidet és koncepcióidat bármikor rögzítheted hanganyagként, amikor éppen eszedbe jutnak – például a reggeli sétád közben, vagy a hétvégén, nyaralás alatt, vagy épp amikor hazaérsz egy ügyféltalálkozóról. Ez az információ ezután redezetten, gépelve fog visszaérkezni Hozzád, hogy Te majd tudd átírni, tovább formálni, vagy akár hírlevélevél/blogposzt/FB poszt formájában elküldeni azt.

 keszen_allsz_egy_virtualis_asszisztensre-.jpg

Ahogy láthatod, a virtuális asszisztensed rengeteg időt tud Neked spórolni a hét során azáltal, hogy elvégzi helyetted azokat az apró dolgokat, amikre Neked nincs időd, vagy már kedved megcsinálni.

 

Minden sikeres vállalkozó mögött áll egy irodamanager!”

Kiss-Márton Adrienn

irodamanager

Ha úgy gondolod, hogy hasznos volt a bejegyzés, oszd meg bátran. Forrásként kérlek tüntesd föl ezt a cikket aktív linkkel! Köszönjük szépen.

További cikkek

Így készíts ütős TikTok videót

Így készíts ütős TikTok videót

A social media szerepe felértékelődött a cégek életében azáltal, hogy az embereket könnyebben elérni az online platformokon keresztül. Ezek közül a TikTok a leggyorsabban növekvő közösségi platform, és mindig az egyik legtöbb letöltött alkalmazás a statisztikák...

A VA “CSAK” egy virtuális asszisztens?

A VA “CSAK” egy virtuális asszisztens?

A VA "csak" egy virtuális asszisztens? - Kezdjük rögtön a legelején. Kik azok a virtuális asszisztensek ? "A virtuális asszisztens, egy gyűjtőfogalom, amit azokra a MAGASAN KÉPZETT SZAKEMBEREKRE használunk, akik virtuálisan, a távolból egy-egy vállalkozásnak (vagy...

II. Évindító Országos VA találkozó – élménybeszámoló

II. Évindító Országos VA találkozó – élménybeszámoló

II. Évindító Országos VA találkozó a X. Magyar Marketing Fesztiválon!Mindig is érdekelt, hogy kik a virtuális asszisztensek (VA), miben tudnak segíteni? Esetleg Te is szívesen lennél VA, de nem tudod hol/hogyan kezdj neki? A rendezvényen megosztottuk a hazai piacon...