Barion Pixel

AZ ÉV VIRTUÁLIS ASSZISZTENSE 2022 PÁLYÁZAT

KÖZÖNSÉGDÍJAS JELÖLTJEI

Döntsd el TE, ki legyen az ÉV Virtuális Asszisztense 2023-ban!

Varga Zsófia

Mi az X vegyszer? – Egy csipet kreativitás. Az adminisztráció nem csak egy száraz és unalmas terület.

Mi az X vegyszer? – Egy csipet kreativitás. Ha megkérdezzük az embereket és akár cégvezetőket, vezetőket, hogy mit gondolnak az adminisztrációról és az ehhez kapcsolódó munkakörökről egyhangú választ kapunk: száraz, unalmas, monoton.

Már 10. éve koptatom a billentyűket és tologatom az egeret, hogy különböző cégek számára jól működő adminisztratív folyamatot építsek ki és joggal állíthatom, hogy ez a terület korántsem unalmas. Rengeteg kihívást rejt magában, legyen szó irodavezetésről, személyi asszisztenciáról vagy épp szakmai asszisztenciáról. Sorra olyan problémákkal találkozhatunk, amivel korábban nem, és nincs mese, meg kell oldani. A problémamegoldáshoz pedig a legjobb X vegyszer, a kreativitás. Ahhoz, hogy egy folyamatot kialakítsak, amit hosszútávon lehet működtetni nem csupán a nagy képet szükséges látnom, hanem az egészen apró feladatokat is szükséges ismernem, és bele kell éreznem, abba, hogy mi a fájdalompontja az adott cégnek, szolgáltatásnak.

2016 óta vállalkozóként folyamatosan dolgozom trénerekkel, coach-okkal és HR szakemberekkel és segítem munkájukat adminisztratív szempontból személyi és tréneri asszisztensként. A tréning résztvevők tájékoztatásától elkezdve, a számlázáson át, egészen az e-learning felületek kezeléséig terjednek feladatim, melyek sok készséget igényelnek: pontosság, jó szervezőkészség, rugalmasság és jó ügyfélkezelés.

Fontos számomra, hogy megfelelően biztosítsam ügyfeleim számára a nyugodt, kiegyensúlyozott hátteret, hogy ők a szakmai feladataikra és az értékesítésre koncentrálhassanak. Az ő sikerük az én sikerem is, hisz partnerek vagyunk, akik mind a saját szakmájukban kiválóak.

A közönségszavazás 2023. 12. 09. 8:00 órától 2023. 12. 22. 20:00 óráig tart. Ha biztosan értesülni szeretnél az újdonságokról, lehetőségekről, kérj értesítést itt.

AZ ÉV VIRTUÁLIS ASSZISZTENSE 2023 – DÍJÁTADÓ

A díjátadó ünnepségre 2024.01.05-én az Év indító országos VA találkozón kerül sor.

Bővebb infó