VAMentor program

Mert tapasztalatból tudjuk, hogy a Jó virtuális asszisztens vállalkozás hosszú távon fenntartható és jövedelmező
Lecsapok rá!

Mit kell tudni a VAMentor Programról?

Mi ez a program?

Az internetnek hála már rengeteg információt összeszedtél a virtuális asszisztenciáról. Tudod, hogy ki az a virtuális asszisztens, miről szól, hogy hogyan működik egy virtuális asszisztens vállalkozás. Ez a személyre szabott mentor program 2×1 óra.  Amikor CSAK a Te VA vállalkozásoddal foglalkozunk. Megnézzük, átbeszéljük a Te konkrét kérdéseidet, aktuális elakadásaidat, nehézségeidet. Nem csodaszer, de ha beleteszed a munkát, rengeteget fogsz profitálni belőle.

Miért jó ez Neked?

Mert végre lesz valaki melletted, aki kívülről-belülről ismeri a virtuális asszisztens szolgáltatást. Pontosan tudja a buktatóit és a pozitív oldalát is. Aki hajlandó és nyitott átadni Neked a sokéves hazai és nemzetközi téren szerzett tapasztalatát online vállalkozástámogatás terén. Ebben a 2 órában gátlások nélkül átbeszélheted a témában hiteles, tapasztalt szakemberrel az aggályaidat, a kérdéseidet. 

Neked való ez a program?

Ez a mentor program egyénre szabott, így VA vállalkozásod bármelyik szintjén igénybe veheted:

  • Ha kezdő vagy és gondot jelent számodra az ügyfélszerzés
  • Ha már nem vagy kezdő, de elakadtál a fejlődés útján
  • Ha már jó ideje VA vagy, de jó lenne végre, ha lennének állandó ügyfeleid, jól kalkulálható bevételed.
LECSAPOK RÁ!

Kinek NEM való ez a program?

Ha még csak fontolgatod, hogy belevágjál-e a virtuális asszisztens vállalkozásodba. Természetesen ez esetben is rengeteg segítséget kapsz tőlünk, de ezt a segítséget nem pénzért adjuk. A VAM közösségben hiszünk a közösségi tanulás erejében. Éppen ezért összeállítottunk egy 6 leckéből álló tudásbázist a VA vállalkozás elindításához, amin a közösség tagjaival folyamatosan dolgozunk. Ehhez a tananyaghoz Te is hozzáférhetsz. Csupán három kérdésre kell válaszolnod itt.
NEKEM A VAMENTOR PROGRAMRA VAN SZÜKSÉGEM!

Ki fog Téged támogatni?

Kiss-Márton Adrienn, VA mentor, aki maga is online módon nyújt vállalkozástámogató szolgáltatást már több, mint 7 éve. Sikeres, hosszú távú együttműködéseket alakított ki ügyfeleivel, akiket jelenleg is kiszolgál.

Vállalkozását egy vidéki városból (Dél-Nyugat Magyarország) indította és tette sikeressé hazai és nemzetközi szinten.

A vállalkozásához pusztán

  •  a tudását,
  •  az internetet,
  •  a laptopját használta fel.

​2017-ben létrehozta a hazai VA közösséget, akiket zárt FB csoportjában mentorként támogat. Szintén 2017-ben hozott létre egy piacteret is a virtuális asszisztensek számára, hogy a kereslet és a kínálat könnyebben egymásra találjon. Szívügyének tartja a virtuális asszisztenciában rejlő fantasztikus lehetőséget. Rendszeresen kutatja a témát és kiadványaival, tanácsadásaival edukálja a hazai kkv szektort is a témában.

 

Mennyibe kerül ez a program?

A személyre szabott mentorálást úgy találta ki és építette föl, hogy számodra a leghasznosabb legyen. Így teljesen Rád szabja, az igényeidhez igazítja, hogy valóban, maximálisan használható támogatást kapjál. Az idő számára is pénz, gyűlöli a fölösleges szócséplést. A 2×1 óra díja 25.000 Ft (mely az ÁFA-t tartalmazza).

 

Hova kell menned?

Online vállalkozástámogatóként online dolgozunk és természetesen a mentorálásra is az online térben kerítünk sort egy videós szoftver segítségével, ami egy biztonságos, akár telefonról is elérhető applikáció.

Nem kell elutaznod sehova. Amellett, hogy kíméljük a környezetet, az utazásra fordítandó időt is hasznosan töltheted!

Csatlakozom!

Jól hangzik?

 

Gyere és csatlakozz a mentorprogramhoz!


Hogyan zajlik a program?

Adrienn egyedi módszerekkel dolgozik, így nincs 2 teljesen egyforma mentorálás. Metodikájába beépítette az emberi erőforrás tanácsadóként, HR szakemberként az elmúlt 20 évben szerzett tapasztalatait, tudását coaching, mentoring, tanácsadás terén is.


A folyamat a “Csatlakozom” gomb megnyomásával kezdődik. Ezt követően, ha kitöltöd az adatlapot, kapni fogsz egy értesítőt a befizetendő összegről.


Amint beérkezett az összeg, foglalhatsz időpontot. Ezt követően kérdéseket fogsz kapni, amiket az első óra előtt kell megválaszolnod, hogy felkészülten érkezzetek mindketten a megbeszélésre.


Az első alkalom után kapni fogsz házi feladato(ka)t és megbeszélitek a következő alkalmat, amikor újra beszélni fogtok.


VIGYÁZZ! Ebben a programban Neked kell dolgoznod, de minden segítséget meg fogsz kapni hozzá!

Csatlakozom!

Elégedett ügyfelek

Számos, klasszikus munkavállalással töltött év után egyértelművé vált számomra a váltás szükségessége. A választásom a virtuális asszisztenciára esett, mely nemcsak rugalmasabb munkavégzést, hanem egy teljesen új világ megismerését is jelentette. Ebben az utazásban komoly segítséget és támogatás biztosított Adrienn, és az általa felépített és működtetett hazai VA-csoport. Már az első beszélgetések során örömmel konstatáltam, hogy egy szakemberrel van dolgom, aki olyan elkötelezett a munkája iránt, mint amilyennek magamat vallom.

Nemes Martina

online vállalkozástámogató

Hosszú külföldi tartózkodás után, visszatérve Magyarországra elhatároztam, hogy a több mint 20 éves céges adminisztrációban és pénzügyi területen szerzett tapasztalatomat saját vállalkozás keretein belül fogom kamatoztatni. A vállalkozásom elindult ugyan, de szolgáltatási portfólióm nem volt elég széleskörű. Így az ügyfeleim száma valamint a bevételek elmaradtak a tervezettől.

Ekkor találtam rá az irodamanager.hu oldalon Adriennre, aki beszélgetéseink során rámutatott a különböző hiányosságokra és problémákra, amiket közös munkával, tanácsai alapján sikerült megszüntetnem illetve javítanom. Az együttműködés eredményeképp ma már gyakorlatilag válogathatok, hogy milyen megbízásra mondok igent.

Nemeskéri Mónika

Virtuális Asszisztens, n-office

Már több, mint 10 éve dolgoztam home officeban lényegében Virtuális Asszisztensként, amikor találkoztam először ezzel a fogalommal és Adrival. Első “mentorálása” egy hosszú vonatútnak volt köszönhető, mert együtt utaztunk. Akkor már tudtam, hogy rá szükségem van, mert igazán így tudom magamban azt is helyre tenni, hogy mi az amit igazán szeretnék csinálni. Az évek alatt felhalmoztam rengeteg féle végzettséget, de nem mindegyik ispirál. Adrinak sikerült bennem helyretenni a dolgokat, és a mentorálás alatt értettem meg igazán a “Te vállalkozásod, te szabályaid!” mondtata fontosságát.

Számomra fontos, hogy olyan munkát végezzek, amit szeretek és jól tudok csinálni, és az árát is ez alapján meg merjem kérni. A mentorálás egy jó önbizalom építés is egyben. Azt gondolom, hogy Adrival való beszélgetést receptre kellene felírni.

Busi Antónia

Virtuális Asszisztens, Virtuális Manager

Az „Csatlakozom” gomb megnyomásával és az adatainak elküldésével Megrendeled Kiss-Márton Adrienn e.v. a vamagyarorszag.hu oldal szerkesztője (cím: 7100 Szekszárd, Herman O.27.2/10.) kiválasztott Mentor programjának kezdő csomagját.

​A megrendelésének visszaigazolásával jön létre közöttünk az elektronikus úton megkötött határozott idejű szerződés, ezáltal Neked a megjelölt összegű fizetési kötelezettséged keletkezik, amelyet 8 napon belül köteles vagy teljesíteni bankszámlára való befizetéssel vagy banki átutalással. Ez feltétele a Mentorálás kezdő csomagjának használatára.

Az Mentorálás összeállítása során minden tudásom és tapasztalatom legjavát nyújtottam, (tapasztalataimról itt olvashat) ugyanakkor bármilyen helyzetben előállhatnak előre nem kalkulálható körülmények, vagy olyan ismeretek, amelyek előttem rejtve maradnak, a  Mentor program kezdő csomagjában szereplő tippek alapján a döntést Neked kell meghozni, saját felelősségedre.

Elállási jog

A szerződés megkötésétől (visszaigazolástól) számított 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a szerződéstől, azzal, hogy elállási szándékot tartalmazó egyértelmű nyilatkozatot eljuttatod postán a fenti címre vagy elektronikus úton az szia@vamagyarorszag.hu címre. Amennyiben már megvalósult a mentorálás, úgy az elállási jog gyakorlására már nincs lehetőség. Ha elállsz a szerződéstől, 14 napon belül visszatérítem a megfizetett díjat a megfizetés módján. 

Szolgáltatás igénybevételének feltételeit ITT olvashatod el.

Adatkezelési tájékoztató itt olvasható.