Barion Pixel

VAMentor program

Virtuális asszisztens bárki lehet,de hosszú távon fenntartható, profitábilis vállalkozást építeni virtuális asszisztensként csak keveseknek sikerül
Ez kell nekem!

Mit érdemes tudni a VAMentor Programról?

Mi ez a program?

Az internetnek hála már rengeteg információt összeszedtél a virtuális asszisztenciáról. Tudod, hogy ki az a virtuális asszisztens, hogyan válhatsz Te magad virtuális asszisztenssé.

 

– Már el is kezdtél virtuális asszisztensként tevékenykedni, de mégsem érzed egyelőre az igazi áttörést.

– Vannak ügyfeleid, de még nem állt össze benned teljesen, hogy hogyan lesz ebből az egészből egy olyan vállalkozás, amiből meg tudsz élni és idővel esetleg növekedni is tudnál.

Ha a fenti gondolatokat olvasva bólogattál, akkor ez a program kifejezetten Neked szól!

Az alkalmak során CSAK a Te vállalkozásoddal foglalkozunk. Optimalizáljuk a folyamataidat és elárulom azokat az apró trükköket, fortélyokat, amik hozzásegítenek Téged ahhoz, hogy hosszú távú ügyfeleid legyenek. 

Nem csodaszer, de ha beleteszed a munkát, rengeteget fogsz profitálni belőle.

Miért jó ez Neked?

Mert végre lesz valaki melletted, aki kívülről-belülről ismeri a virtuális asszisztens szolgáltatást. Egy hiteles mentor, aki a semmiből építette föl a saját virtuális asszisztens szolgáltatását. Rengeteget tanult a saját kárán, majd nemzetközi VA mentoroktól tanulva tökéletesítette szolgáltatását. Jelenlegi ügyfeleivel hosszú évek óta dolgozik együtt, támogatja őket a vállalkozásuk növekedésében. Pontosan tudja az ebben a szolgáltatásban rejlő buktatókat és ismeri természetesen a pozitív oldalát is. Adrienn hajlandó és nyitott átadni Neked a sok éves hazai és nemzetközi téren szerzett tapasztalatát online vállalkozástámogatás terén. Az online alkalmak során gátlások nélkül átbeszélheted az aggályaidat, a kérdéseidet. 

Neked való ez a program?

Adrienn nem hisz a sablon megoldásokban. HR szakemberként pontosan tudja, hogy minden ember egyedi, mindenki rendelkezik olyan tudással, kompetenciával, amiben ő a legjobb. Ezt a mentor programot is egyénre szabottan, Rád igazítva veheted igénybe, így VA vállalkozásod bármelyik szintjén fordulhatsz hozzá:

  • Ha kezdő vagy és gondot jelent számodra az ügyfélszerzés
  • Ha már nem vagy kezdő, de elakadtál a fejlődés útján
  • Ha már jó ideje VA vagy, de jó lenne végre, ha lennének állandó ügyfeleid, jól kalkulálható bevételed.
LECSAPOK RÁ!

Kinek NEM való ez a program?

Ha még csak fontolgatod, hogy belevágj-e a virtuális asszisztens vállalkozásodba! 
Természetesen ez esetben is rengeteg segítséget kapsz tőlünk, de ezt a segítséget nem pénzért adjuk. A VAM közösségben hiszünk a közösségi tudás erejében. Éppen ezért Adrienn összeállított egy 6 leckéből álló tudásbázist, melynek segítségével pontos képet kaphatsz a VA vállalkozás elindításához szükséges tudnivalókról. A közösség tagjaival közösen, folyamatosan dolgozunk a leckék naprakészen tartásán. Ehhez a tananyaghoz Te is térítésmentesen hozzáférhetsz. Csupán három kérdésre kell válaszolnod itt.
NEKEM A VAMENTOR PROGRAMRA VAN SZÜKSÉGEM!

Ki fog Téged támogatni?

Kiss-Márton Adrienn, a virtuális asszisztencia meghonosítója, VA szakértő, aki maga is online módon nyújt vállalkozástámogató szolgáltatást már több, mint 8 éve. Sikeres, hosszú távú együttműködéseket alakított ki ügyfeleivel, akiket jelenleg is kiszolgál.

Vállalkozását egy vidéki városból (Szekszárdról) indította és tette sikeressé hazai és nemzetközi szinten.

A vállalkozásához pusztán

  •  a tudását,
  •  az internetet,
  •  a laptopját használta fel.

​2017-ben létrehozta a hazai VA közösséget, akiket zárt FB csoportjában mentorként támogat. Szintén 2017-ben hozott létre egy piacteret is, hogy a virtuális asszisztens szolgáltatást nyújtók és a szolgáltatást igénybe venni kívánók könnyebben egymásra találjanak. Szívügyének tartja a virtuális asszisztenciában rejlő hatékony munkavégzési lehetőséget. Rendszeresen – felmérésekkel – kutatja a témát és kiadványaival, tanácsadásaival a hazai kkv szektor számára is bemutatja, vonzóvá teszi az online vállalkozástámogató szolgáltatókban rejlő potenciált.

Aztán újra beült az iskolapadba, hogy tovább fejlessze tudását, mesterszakon 2021. januárban államvizsgázott, mint Okleveles emberi erőforrás tanácsadó. Diplomamunkáját pedig miről is írhatta volna, mint a virtuális asszisztensekről. Virtuális asszisztencia, mint a munkavállalói oldalról kezdeményezett atipikus önfoglalkoztatási forma Magyarország területén folytatott felmérések tükrében 2017-2020 között címmel írodott diplomamunkáját itt olvashatod el. 

 

Mennyibe kerül ez a program?

A személyre szabott mentorálást úgy találta ki és építette föl, hogy számodra a leghasznosabb legyen. Így teljesen Rád szabja, az igényeidhez igazítja, hogy valóban, maximálisan használható támogatást kapjál. Az idő számára is pénz, gyűlöli a fölösleges szócséplést. A 2×1 óra ( a 2 alkalom között nem maximum 2 hét telhet el) díja 29.900 Ft (alanyi adómentes tevékenység miatt nem tartalmaz ÁFÁ-t).

A mentorálás hosszú folyamat, de nem szeretnénk, ha kötelező lenne elköteleződnöd Adrienn mellett. Ez a 2 alkalom tökéletes arra, hogy megismerjétek egymást, hogy feltérképezzétek, tudtok-e együtt dolgozni. Amennyiben igen és úgy érzed, szeretnéd, ha továbbra is Adrienn támogatna a VA vállalkozásodban, úgy lehetőséged van további időpontok foglalására is.

 

Hova kell menned?

Online vállalkozástámogatóként online dolgozunk és természetesen a mentorálásra is az online térben kerítünk sort egy videós szoftver segítségével, ami egy biztonságos, akár telefonról is elérhető applikáció.

Nem kell elutaznod sehova. Amellett, hogy kíméljük a környezetet, az utazásra fordítandó időt is hasznosan töltheted!

Csatlakozom!

Jól hangzik?

 

Gyere és csatlakozz a mentorprogramhoz!


Hogyan zajlik a program?

Adrienn egyedi módszerekkel dolgozik, így nincs 2 teljesen egyforma mentorálás. Metodikájába beépítette az emberi erőforrás tanácsadóként, HR szakemberként az elmúlt 20 évben szerzett tapasztalatait, tudását coaching, mentoring, tanácsadás terén is.


A folyamat a “Csatlakozom” gomb megnyomásával kezdődik. Ezt követően, ha kitöltöd az adatlapot, kapni fogsz egy értesítőt a befizetendő összegről.


Amint beérkezett az összeg, foglalhatsz időpontot. Ezt követően kérdéseket fogsz kapni, amiket az első óra előtt kell megválaszolnod, hogy felkészülten érkezzetek mindketten a megbeszélésre.


Az első alkalom után kapni fogsz házi feladato(ka)t és megbeszélitek a következő alkalmat, amikor újra beszélni fogtok.


VIGYÁZZ! Ebben a programban Neked kell dolgoznod, de minden segítséget meg fogsz kapni hozzá!

Csatlakozom!

Elégedett mentoráltak

Számos, klasszikus munkavállalással töltött év után egyértelművé vált számomra a váltás szükségessége. A választásom a virtuális asszisztenciára esett, mely nemcsak rugalmasabb munkavégzést, hanem egy teljesen új világ megismerését is jelentette. Ebben az utazásban komoly segítséget és támogatás biztosított Adrienn, és az általa felépített és működtetett hazai VA-csoport. Már az első beszélgetések során örömmel konstatáltam, hogy egy szakemberrel van dolgom, aki olyan elkötelezett a munkája iránt, mint amilyennek magamat vallom.

Nemes Martina

online vállalkozástámogató

Hosszú külföldi tartózkodás után, visszatérve Magyarországra elhatároztam, hogy a több mint 20 éves céges adminisztrációban és pénzügyi területen szerzett tapasztalatomat saját vállalkozás keretein belül fogom kamatoztatni. A vállalkozásom elindult ugyan, de szolgáltatási portfólióm nem volt elég széleskörű. Így az ügyfeleim száma valamint a bevételek elmaradtak a tervezettől.

Ekkor találtam rá az irodamanager.hu oldalon Adriennre, aki beszélgetéseink során rámutatott a különböző hiányosságokra és problémákra, amiket közös munkával, tanácsai alapján sikerült megszüntetnem illetve javítanom. Az együttműködés eredményeképp ma már gyakorlatilag válogathatok, hogy milyen megbízásra mondok igent.

Nemeskéri Mónika

Virtuális Asszisztens, n-office

Már több, mint 10 éve dolgoztam home officeban lényegében Virtuális Asszisztensként, amikor találkoztam először ezzel a fogalommal és Adrival. Első “mentorálása” egy hosszú vonatútnak volt köszönhető, mert együtt utaztunk. Akkor már tudtam, hogy rá szükségem van, mert igazán így tudom magamban azt is helyre tenni, hogy mi az amit igazán szeretnék csinálni. Az évek alatt felhalmoztam rengeteg féle végzettséget, de nem mindegyik inspirál. Adrinak sikerült bennem helyretenni a dolgokat, és a mentorálás alatt értettem meg igazán a “Te vállalkozásod, te szabályaid!” mondtata fontosságát.

Számomra fontos, hogy olyan munkát végezzek, amit szeretek és jól tudok csinálni, és az árát is ez alapján meg merjem kérni. A mentorálás egy jó önbizalom építés is egyben. Azt gondolom, hogy Adrival való beszélgetést receptre kellene felírni.

Busi Antónia

Virtuális Asszisztens, Virtuális Manager

Az „Csatlakozom” gomb megnyomásával és az adatainak elküldésével Megrendeled Kiss-Márton Adrienn e.v. a vamagyarorszag.hu oldal szerkesztője (cím: 7100 Szekszárd, Herman O.27.2/10.) kiválasztott Mentor programjának kezdő csomagját.

​A megrendelésének visszaigazolásával jön létre közöttünk az elektronikus úton megkötött határozott idejű szerződés, ezáltal Neked a megjelölt összegű fizetési kötelezettséged keletkezik, amelyet 8 napon belül köteles vagy teljesíteni bankszámlára való befizetéssel vagy banki átutalással. Ez feltétele a Mentorálás kezdő csomagjának használatára.

Az Mentorálás összeállítása során minden tudásom és tapasztalatom legjavát nyújtottam, (tapasztalataimról itt olvashat) ugyanakkor bármilyen helyzetben előállhatnak előre nem kalkulálható körülmények, vagy olyan ismeretek, amelyek előttem rejtve maradnak, a  Mentor program kezdő csomagjában szereplő tippek alapján a döntést Neked kell meghozni, saját felelősségedre.

Elállási jog

A szerződés megkötésétől (visszaigazolástól) számított 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a szerződéstől, azzal, hogy elállási szándékot tartalmazó egyértelmű nyilatkozatot eljuttatod postán a fenti címre vagy elektronikus úton az szia@vamagyarorszag.hu címre. Amennyiben már megvalósult a mentorálás, úgy az elállási jog gyakorlására már nincs lehetőség. Ha elállsz a szerződéstől, 14 napon belül visszatérítem a megfizetett díjat a megfizetés módján. 

Szolgáltatás igénybevételének feltételeit ITT olvashatod el.

Adatkezelési tájékoztató itt olvasható.