Barion Pixel

AZ ÉV VIRTUÁLIS ASSZISZTENSE 2022 PÁLYÁZAT

KÖZÖNSÉGDÍJAS JELÖLTJEI

Döntsd el TE, ki legyen az ÉV Virtuális Asszisztense 2022-ben!

Arany-Tóth Adrienn

Arany-Tóth Adrienn vagyok, az Artoad Virtual Office alapítója.

Számlaképes virtuális asszisztensként tevékenykedem lassan 2 éve. Emellett fontos tudni rólam, hogy két fiúgyermek anyukája vagyok, egy 6 és fél éves friss iskolásé és egy 2 és fél éves harcedzett bölcsisé.

Németül és angolul felsőfokon, spanyolul középfokon beszélek és írok. Ezt a tudást kamatoztattam a korábbi alkalmazotti munkáimban: nemzetközi logisztikai területen dolgoztam közel 3 évig, ezt megelőzően idegen nyelvű call centeres támogatást nyújtottam mintegy 5 évig. Pályámat a bankszektorban kezdtem, adminisztrációs asszisztensként.

Az elmúlt években egy felnőttképzést szervező céggel dolgoztam együtt különböző, kiterjesztett valóság (augmented reality) mentén kifejlesztett fordítási projektekben, például online oktatási anyagok, tesztek, weboldalak angolra és németre történő fordításában, ehhez kapcsolódó kiadványok lektorálásában.

Napjainkban pedig két online képzést nyújtó ügyfélnek segédkezem adminisztrációs feladatokban, ezáltal a Woocommerce, a WordPress és az Active Campaign felületét, valamint levelezések, tematikus csoportok adminisztrációját is napi szinten kezelem.

Legújabb ügyfelem egy magyar burkolatgyártó cég, ahol a külföldi piacra lépésük előkészítésében veszek részt: konkurenciakutatás, weboldalfordítás és -korrektúra, valamint üzleti levelezés tartozik a fő feladataim közé.

Weboldalamon további referenciák olvashatóak a tapasztalataim, kompetenciáim terén.

A közönségszavazás 2022. 12. 15. 8:00 órától 2023. 01. 05. 12:00 óráig tart. Ha biztosan értesülni szeretnél az újdonságokról, lehetőségekről, kérj értesítést itt.

AZ ÉV VIRTUÁLIS ASSZISZTENSE 2022 – DÍJÁTADÓ

A díjátadó ünnepségre a X. Magyar Marketing Fesztivál betétprogramjaként megrendezendő Országos Virtuális Asszisztens találkozón kerül sor.

Bővebb infó