Barion Pixel

Átalányadó, vagy KATA? – melyikkel jársz jobban? Bizonyára Téged is foglalkoztat a kérdés, ha virtuális asszisztens vállalkozó vagy, vagy még csak fontolgatod, hogy online vállalkozástámogató szolgáltatást indíts 2022-ben.

Minden vállalkozás számára fontos, hogy pontosan képben legyen a vállalkozását érintő költségekkel, hogy tervezni tudja a bevételeit és a kiadásait. Ehhez remek segítséget találsz oldalunkon, ahol egy kalkulátor segítségével bátran számolgathatsz, tervezgethetsz. Felméréseinkben is folyamatosan monitorozzuk, hogy milyen órabéren dolgoznak a hazai virtuális asszisztensek. A gyakran felmerülő kérdés okán, hogy mennyit lehet VA-ként keresni, úgy gondoltuk, hogy a VAM csoportban eddig is elérhető mini költségkalkulátorunkat most kibővítjük és mindenki számára elérhetővé tesszük, hogy mielőtt belevágnál a VA vállalkozásod beindításába, vagy gondolkodsz a 2022-es éved nyereségesebbé tételén, tudj egy picit számolgatni, mérlegelni.

Minden év kezdete változásokat, újdonságokat hoz adózás, járulékfizetés terén. Érdemes ezekkel kapcsolatban proaktívan Neked is felkészülnöd és nem a könyvelődre várnod, hisz vállalkozóként a Te felelősséged a vállalkozásod sikere. Bizonyára Te is olvastál már rengeteg cikket, hogy 2022-ben a KATA vagy az átalányadó lesz kifizetődő számodra. Nos, a kérdés nem egyszerű és nem is lehet egy mondattal megválaszolni. Szilágyi Anita, közgazdász a Vállalkozás Okosan egyik alapítója hívta fel figyelmünket, egy nagyon hasznos, ingyenes kiadványra a Menedzser Praxis kiadótól, aminek ő és Fülöp Olga, számpatikus a szerzőpárosa. A kiadvány érthető módon, letölthető pdf formátumban segít eligazodnod, felkészülnöd 2022-re.

Ugye Te sem szereted a kusza, érthetetlen jogszabályokból kimazsolázni, hogy vajon mi, hogyan vonatkozik Rád!? Akkor jó hírem van, ez a jól áttekinthető kiadvány példákkal, számokkal segít összehasonlítani a különféle adózási módok előnyeit, hátrányait, hogy megtalálhasd azt, ami a Te vállalkozásodnak maximálisan megfelel.

Ebből az összefoglalóból biztosan megtudhatod, milyen formában érdemes adóznod 2022-ben, de akár azt is, hogy mennyivel több maradhatna a kasszában…

Mire vársz? Töltsd le most és készülj fel tudatosan a 2022-es évre!

Ha úgy gondolod, hogy hasznos volt a bejegyzés, oszd meg bátran. Forrásként kérlek tüntesd föl ezt a cikket aktív linkkel! Köszönjük szépen.

További cikkek

A VA “CSAK” egy virtuális asszisztens?

A VA “CSAK” egy virtuális asszisztens?

A VA "csak" egy virtuális asszisztens? - Kezdjük rögtön a legelején. Kik azok a virtuális asszisztensek ? "A virtuális asszisztens, egy gyűjtőfogalom, amit azokra a MAGASAN KÉPZETT SZAKEMBEREKRE használunk, akik virtuálisan, a távolból egy-egy vállalkozásnak (vagy...