Barion Pixel

Nyílt levél a virtuális asszisztensek jó hírnevének megőrzése érdekében

Tisztelt Virtuális Asszisztensek!

Az elmúlt időszakban egyre gyakrabban találkozom olyan személyekkel, akik virtuális asszisztensként mutatkoznak be, ám sajnálatos módon gyenge minőségű szolgáltatást nyújtanak. Ez az eljárás nemcsak az ügyfeleket károsítja, akiknek alacsony színvonalú segítséget nyújtanak, hanem árt a valódi virtuális asszisztensek hírnevének és megítélésének is.

Azért fordulok most Hozzátok, mert hiszek abban, hogy egy összetartó és felelősségteljes közösségnek kellene lennünk, akik együtt dolgoznak azért, hogy a virtuális asszisztensek hírneve magas maradjon. A Virtuális Asszisztensek Magyarországon Egyesület folyamatosan dolgozik azért, hogy a VA szolgáltatói réteg pozitív megítélését elősegítse. Ebben a törekvésben minden segítségnek örülünk, de azoktól, akik nem képesek minőségi szolgáltatást nyújtani, azt kérjük, hogy legalább ne rontsák a valódi virtuális asszisztensek megítélését.

Minőségi szolgáltatást nyújtani nem csak a VA-k tiszteletének és a hírnevünknek fontos eleme, hanem az ügyfelek elégedettségének is kulcsa. A rossz minőségű szolgáltatásokat nyújtók nemcsak maguknak ártanak, hanem az egész virtuális asszisztensi közösségnek. A hibásan működő rendszerek és az elégtelenül képzett személyzet negatív következményekkel járnak, melyek nehezen orvosolhatók és hosszú távon árthatnak mindannyiunknak.

A minőségi szolgáltatások nyújtása a virtuális asszisztensek hitelességének sarokköve. Csak így tudunk megbízható partnerek lenni ügyfeleink számára. Ezért kérlek Benneteket, hogy minden egyes munka során tegyék meg a szükséges erőfeszítéseket annak érdekében, hogy a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtsátok.

A virtuális asszisztenseknek nem csak a feladatok végrehajtásában kell kiválóaknak lenniük, hanem kommunikációjuknak és ügyfélkezelésüknek is kiemelkedőnek kell lennie. Az ügyfelek elégedettsége nemcsak a megoldott problémákon múlik, hanem az egész folyamaton, az első megkereséstől a feladat teljesítéséig, és még azután is, hogyan kezeli az asszisztens az esetleges kérdéseket vagy panaszokat.

Kérjük, hogy mindenki vegye figyelembe ezt a felhívást, és tegyen azért, hogy a virtuális asszisztensek Magyarországon továbbra is a megbízhatóság és a minőség jelképei legyenek.

Köszönöm figyelmeteket és együttműködéseteket!

Üdvözlettel,

Ha úgy gondolod, hogy hasznos volt a bejegyzés, oszd meg bátran. Forrásként kérlek tüntesd föl ezt a cikket aktív linkkel! Köszönjük szépen.

További cikkek

A VA “CSAK” egy virtuális asszisztens?

A VA “CSAK” egy virtuális asszisztens?

A VA "csak" egy virtuális asszisztens? - Kezdjük rögtön a legelején. Kik azok a virtuális asszisztensek ? "A virtuális asszisztens, egy gyűjtőfogalom, amit azokra a MAGASAN KÉPZETT SZAKEMBEREKRE használunk, akik virtuálisan, a távolból egy-egy vállalkozásnak (vagy...