Barion Pixel

II. Évindító Országos VA találkozó

a X. Magyar Marketing Fesztiválon!

Mindig is érdekelt, hogy kik a virtuális asszisztensek (VA), miben tudnak segíteni? Esetleg Te is szívesen lennél VA, de nem tudod hol/hogyan kezdj neki? A rendezvényen megosztottuk a hazai piacon 2012 óta szerzett információinkat. Lehetőség volt valódi virtuális asszisztens vállalkozókkal beszélgetni, tapasztalatot cserélni, vitatkozni.

És ez még nem minden! Idén először a X. Magyar Marketing Fesztivál keretein belül 2023. január 19-én, a Lurdy konferencia- és rendezvényközpontban hirdettük ki AZ ÉV VIRTUÁLIS ASSZISZTENSE 2022 PÁLYÁZAT szakmai zsűri általi és közönségdíjat nyerteseit!

Vannak dolgok, melyeket nem hagyhatsz ki az életedből! Az első csók, az első szerelem, az első önálló kereset, az évindító VA találkozók és a Magyar Marketing Fesztivál!

Az év virtuális asszisztense 2022 pályázatra különböző területeken tevékenykedő virtuális asszisztensek adták be pályázatukat, akik közül a szakmai zsűri döntése alapján

Oprendek Rita

került ki győztesen.

Nyereményei:

A közönség szavazatai alapján a 2022 év virtuális asszisztense

Ivánné – Kósa Erika

Nyereményei:

  • Interjú a vamagyarorszag.hu weboldalra
  • 1 órás szövegírás tanácsadás Bucsányi Krisztián felajánlásából

A 2022 év virtuális asszisztense pályázat különdíjasa:

Péter Zsombor

Nyereménye:

A díjátadó hanganyagát itt tudod visszahallgatni.

Szeretnél értesülni a fejleményekről?

Iratkozz fel a VAM hírlevélre, ha szeretnél értesülni a következő eseményről, az újdonságokról és kedvezményes ajánlatokról!

Friss hírek a virtuális asszisztenciáról

Kérdésed van?
Írj nekünk!

szia@vamagyarorszag.hu

Ha úgy gondolod, hogy hasznos volt a bejegyzés, oszd meg bátran. Forrásként kérlek tüntesd föl ezt a cikket aktív linkkel! Köszönjük szépen.

További cikkek

Így készíts ütős TikTok videót

Így készíts ütős TikTok videót

A social media szerepe felértékelődött a cégek életében azáltal, hogy az embereket könnyebben elérni az online platformokon keresztül. Ezek közül a TikTok a leggyorsabban növekvő közösségi platform, és mindig az egyik legtöbb letöltött alkalmazás a statisztikák...

A VA “CSAK” egy virtuális asszisztens?

A VA “CSAK” egy virtuális asszisztens?

A VA "csak" egy virtuális asszisztens? - Kezdjük rögtön a legelején. Kik azok a virtuális asszisztensek ? "A virtuális asszisztens, egy gyűjtőfogalom, amit azokra a MAGASAN KÉPZETT SZAKEMBEREKRE használunk, akik virtuálisan, a távolból egy-egy vállalkozásnak (vagy...