Barion Pixel

Irodamanager

Multipotencialista irodamanager

Kiss-Márton Adrienn vagyok, irodamanager (pénzügyi, HR szakember).

Sok éves kkv-s, multis, nemzetközi munkatapasztalataimat, személyiségemet összegyúrva 2014-ben hoztam létre irodamanager szolgáltatásomat, hogy munkámmal segítsek az olyan elfoglalt vállalkozóknak, amilyen Te is vagy! Napi munkám során megtapasztaltam, hogy a vállalkozóknak hatalmas kihívást jelent a feladataik delagálása, kiszervezése, hatékony elvégzése, rendszerek kialakítása.

Ugye Neked is ismerős a probléma?

Ne aggódj, ez teljesen természetes dolog, nincs Benned semmi hiba. A vállalkozásodat mikor elindítottad, mikor végre belevágtál, arra gondoltál, hogy majd azt csinálhatod, amiben jó vagy. Aztán apránként rádöbbentél, hogy egy csomó járulékos dolog is a nyakadba szakadt, amit már nincs kedved/időd megcsinálni, de kell. Ezt sajnos nem tanítják sehol, hogy hogyan kell jól csinálni, s valljuk be legtöbbünk nem végzett ‘vállalkozó akadémiát’, mielőtt belevágott a saját vállalkozásába. Sok helyen oktatnak vállalkozói, vállalkozási ismereteket, de a legtöbb helyen kimerül a marketingben, könyvelési, adózási ismeretekben.

Elgondolkodtál, hogy jó lenne valakit fölvenni, de az alábbi aggályaid vannak:

– még nincs annyi munkám, hogy eltartson egy alkalmazottat is,

– mikor fogom őt betanítani, hisz így sem érem utól magam,

– fölveszem, beleteszek rengeteg időt és energiát, hogy betanítsam, aztán fogja magát és elmegy máshova, vagy elmegy szülni…

Abszolút ismerem és át is érzem a problémádat. De segítségre szükséged van, ha növekedni helyesebben, ha a piacon szeretnél maradni​. A sok éves tapasztalatom rámutatott arra, hogy a nem multi cégeknek is szükségük van professzionális vállalkozás támogatásra. Meggyőződésem, hogy a kis cégek versenybe tudnak szállni a multikkal, ha szolgáltatásaik a minőséget képviselik. Ehhez elengedhetetlen a professzionális operatív vállalkozás támogatás, amit biztosítok céged számára. 

Dolgozzunk együtt! 

“Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül! Ha messzire akarsz jutni, menj együtt másokkal!” /Al Gore/