Barion Pixel

VAMságok 

Virtuális asszisztens szakma a mi nézeteink szerint nem létezik. Sokkal inkább gyűjtőfogalomként tekintünk rá, melyben sok szakma képviselői megtalálhatják számításaikat. Az online vállalkozás támogatók tevékenységüket vállalkozásuk keretében végzik, így sok területen fontos a helytállás.  

A VAM-ban hiszünk a magasan képzett, naprakész tudással rendelkező szakemberekben. Ezért folyamatosan figyeljük a képzési piacot és azon dolgozunk, hogy megbízható, hasznos tudást átadó képző cégekkel, win-win-win együttműködéseket kössünk.

Egy-egy szakterületen elmélyítő könyveket is ajánlunk, amik hasznosnak bizonyultak munkánk során. 

 Virtuális asszisztens vállalkozásod tervezése, működése során különíts el időt a folyamatos tanulásra, képzésre!

Képzések

Könyvek

Diplomamunka

Virtuális asszisztencia, mint a munkavállalói oldalról kezdeményezett atipikus önfoglalkoztatási forma Magyarország területén folytatott felmérések tükrében 2017-2020 között címmel írt diplomamunkát Kiss-Márton Adrienn, HR szakember, VAM mentor

Fotó.jog

FOTÓ.JOG -Képben az ember című szakkönyv – Ez a rendhagyó és hiánypótló könyv nem csak a fényképészeknek és hobbifotósoknak hasznos, hanem mindnekinek, akiről valaha fénykép készült, vagy képeket használ munkája során (pl.: blogposztokhoz, social media posztokhoz, weboldalakhoz stb).

Online Vállalkozói Tudástár

Ezt a könyvet azoknak a vállalkozóknak, kezdő könyvelőknek ajánljuk, akiket érdekel a vállalkozói lét jogszabályi hátterének betartása hétköznapi nyelven leírva, mindenki számára érthető módon megfogalmazva a vállalkozás elindulásától kezdve, szinte mindent érintve, lépésről lépésre, ami egy vállalkozás életében előfordulhat.