Barion Pixel

Az adózási kérdéseket a virtuális asszisztensek sem kerülhetik meg. Legyen szó akár a saját vállalkozásukról, akár ügyfeleik vállalkozásáról. Egyesültünk együttműködő partnere, a Vállalkozás Okosan, Szilágyi Anita – aki az Év virtuális asszisztense 2022 pályázat szakmai zsűrijének is tagja most három remek videót küldött Nektek, amikben szemléletesen bemutatja, hogy mikre kell figyelnetek iparűzési adó kapcsán. A tavalyi évi változások jól összekuszálták a dolgokat, nem kis fejfájást okozva az idei évre sem.

 

+1 videó a 2023-as átalányadóról is.

Ha Te is úgy gondolod, hogy van a virtuális asszisztensek számára hasznos, releváns tartalmad, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben és egyeztessünk a partneri együttműködés lehetőségéről.

VAMTeam

Ha úgy gondolod, hogy hasznos volt a bejegyzés, oszd meg bátran. Forrásként kérlek tüntesd föl ezt a cikket aktív linkkel! Köszönjük szépen.

További cikkek

Hogyan legyél produktív és hatékony ősszel?

Hogyan legyél produktív és hatékony ősszel?

Hogyan legyél produktív és hatékony ősszel? Tegnap még meleg, világos hajnalra keltél, madárcsicsergésre, napsütésre, tele voltál energiával. Ma hűvös van, a reggeli harmat helyett dér harapja a füvet, szél hozta szürke felhők sírnak. Persze, hogy csökken a...

Szükségünk van belőled 1%-ra (igen, ez egy felhívás)

Szükségünk van belőled 1%-ra (igen, ez egy felhívás) Virtuális asszisztens vagy, hát persze, hogy tudtad, hogy a személyi jövedelemadód 1%-át felajánlhatod egy jó ügy érdekében és te is közvetlenül támogathatod olyan szervezetek munkáját, amelyek valós változásokat...