Barion Pixel

AZ ÉV VIRTUÁLIS ASSZISZTENSE 2022 PÁLYÁZAT

KÖZÖNSÉGDÍJAS JELÖLTJEI

Döntsd el TE, ki legyen az ÉV Virtuális Asszisztense 2022-ben!

Az Év Virtuális Asszisztense 2022 pályázat célja, hogy elismerje a VA-k kemény munkáját és elkötelezettségét. Egyesületünk folyamatosan támogatja őket egyre fejlődő szerepükben, s a kimagasló teljesítményt nyújtó VA-ket szeretné elismerésben részesíteni.

A legnagyobb rajongótáborral rendelkező virtuális asszisztens

Közönségszavazás során elnyerhető díj, melyet a legtöbb szavazatot gyűjtő nyeri el. Szavazni a Virtuális Asszisztensek Magyarországon Egyesület Facebook oldalán feltöltött képekre lehet egy like leadásával. A szavazás időtartama alatt a legtöbb like-ot gyűjtő lesz a közönségdíjas. 

ISMERD MEG A JELÖLTEKET!

A közönségszavazás 2022. 12. 15. 8:00 órától 2023. 01. 05. 12:00 óráig tart. Ha biztosan értesülni szeretnél az újdonságokról, lehetőségekről, kérj értesítést itt.

Arany-Tóth Adrienn

Online adminisztratív vállalkozástámogatás magyar, angol, német és spanyol nyelven

Horváth-Simon Judit

Úgyis megoldom, mert pitbullként vetem rá magam minden olyan feladatra, ami segít neked időt spórolni.

Oaje Henrietta

Solution… Ahol a megoldások születnek.

Péter Zsombor

#thesmartassistant, ha valamit csinálsz, csináld okosan!

Ivánné Kósa Erika

Ivánné Kósa Erika vagyok, Virtuális Marketing Asszisztens, és Rendezvényszervező

Sztakó Anett

Pár hónapja kezdtem meg virtuális asszisztensi vállalkozásomat, és már bánom, hogy korábban nem mertem belevágni!

AZ ÉV VIRTUÁLIS ASSZISZTENSE 2022 – DÍJÁTADÓ

A díjátadó ünnepségre a X. Magyar Marketing Fesztivál betétprogramjaként megrendezendő Országos Virtuális Asszisztens találkozón kerül sor.

Bővebb infó

Ha úgy gondolod, hogy hasznos volt a bejegyzés, oszd meg bátran. Forrásként kérlek tüntesd föl ezt a cikket aktív linkkel! Köszönjük szépen.

További cikkek

Miért szakértő egy VA?

Miért szakértő egy VA?

A minap egy virtuális asszisztenssel kezdtem el beszélgetni. Egy óra múlva már folyamatépítő interim menedzserként távozott. Mi történt hatvan perc alatt?  Átbeszéltük, mit is csinál valójában. Mit ad az ügyfeleinek, és hogyan. Kicsit sem volt a hagyományos értelemben...

II. Évindító Országos VA találkozó – élménybeszámoló

II. Évindító Országos VA találkozó – élménybeszámoló

II. Évindító Országos VA találkozó a X. Magyar Marketing Fesztiválon!Mindig is érdekelt, hogy kik a virtuális asszisztensek (VA), miben tudnak segíteni? Esetleg Te is szívesen lennél VA, de nem tudod hol/hogyan kezdj neki? A rendezvényen megosztottuk a hazai piacon...

TÉNYLEG A NYŰGÖS FELADATOK ÁTVÉTELE A VA DOLGA?

TÉNYLEG A NYŰGÖS FELADATOK ÁTVÉTELE A VA DOLGA?

Gyakran látjuk, hogy a virtuális asszisztensek azzal pozicionálják magukat honlapon, vállalkozói csoportokban stb., hogy “leveszem a válladról az adminisztráció nyűgét”, illetve “átveszem tőled azokat a feladatokat, amelyeket te nem szeretsz”. Stratégiai partnerünk, a...