Barion Pixel

Emlékszel még a lázas izgalomra, az adventi készülődésre gyerekkorodból? Mikor csillogó szemekkel bontogattad az adventi naptár ablakocskáit? Arra gondoltunk idén az egyesületi tagokkal, hogy ezt felnőttként is jó dolog felidézni, hogy az ünnepvárás örömét megéljük. Ezért egy virtuális adventi kalendáriumot készítettünk Neked! A naptárban olyan képzésekre, tudásanyagokra beváltható kedvezményeket rejtettünk el, melyeknek garantáltan hasznát veheted az online vállalkozásodban, vagy akár ügyfeleid számára is szolgálhatnak karácsonyi ajándékként. Érdemes résen lenned és minden nap benézned, mert a felajánlásokat az adventi időszakban csak az aktuális napra kattintva érheted el. 

Image by Gerd Altmann from Pixabay

Kép forrása: Image by Gerd Altmann from Pixabay

Én már nagyon izgatott vagyok és legszívesebben elárulnám Neked, hogy milyen szuper meglepetések várnak Rád, de a többiek azt mondták, hogy csak egy kis ízelítőt mutassunk az együttműködő partnereinkből, ne rontsam el a meglepetést. 🙂 Hallgatok rájuk és csak néhányat mutatok:

Már a 2019-es VA konferencián is ezüst fokozatú támogatónk volt és azóta is minden nyomtatási feladattal a Bee Gift-et bízzuk meg ügyfeleink és magunk maximális elégedettségére. Így a naptárban is rejtettünk el felajánlást a Bee Gift-től, melynek nem csak Te, de ügyfeleid is örülni fognak. 

Az élethosszig tartó tanulás elengedhetetlen mindenki számára, virtuális asszisztensként pedig számodra szinte kötelező. A CodeBerry-vel évek óta jól működő partneri viszonyunknak köszönhetően már számos VA mélyedt el az Excel, a honlap készítés, a programozás alapjaiban. Ha úgy érzed, számodra is hasznos lenne ilyen téren a mentori támogatás, az interaktív tanulás, akkor használd ki a lehetőséget.

Tapasztalatból mondjuk, hogy virtuális asszisztens vállalkozóként kiemelten fontos, hogy el tudd adni a vállalkozásodat, a szolgáltatásaidat, hisz csak akkor tudsz hosszú távon sikeresen fent maradni a piacon, ha tudnak Rólad, a szolgáltatásodról.  Bolya Imre ebben segít Neked a gyakorlatorientált képzésén, mellyel olyan tudásra tehetsz szert, aminek köszönhetően lehengerlő előadásokat fogsz tudni tartani, amit odaadó figyelemmel követ a közönséged. Megtanulod, hogy hogyan kezeld a lámpalázad, hogyan kerüld el a leggyakoribb előadói hibákat, vagy miként teremtheted meg szavaid, hangod és gesztusaid összhangját. A karizmatikus előadó a prémiumot képviseli. Nem egyszerűen csak magabiztos, kiváló vagy fesztelen, hanem karizmatikus. A csúcs. Olyan mint Hosszú Katinka az úszásban vagy mint Michael Jordan a kosárlabdában.

Ha azt mondom gamification, ismerős a fogalom? A Kollektíva felajánlása segít Neked a gamification eszközeivel növelni a bizniszedet drága hirdetések és lassú termékfejlesztés nélkül. Ismerj meg gamification- és vásárlói pszichológia-módszereket, hogy a korábbi vevőid/ügyfeleid korábbi vevői visszatérjenek hozzád.

A Kreatív Kontroll csapatát talán nem kell bemutatni senkinek. A tartalommarketing hazai úttörőinek online képzésein a hatékony szövegírás fortélyait tanulhatják meg a résztvevők. Ez, az így szerzett tudásanyag nem csak saját vállalkozásod tartalom gyártásában lesz hasznos számodra, hanem akár az ügyfeleidet is tudod támogatni ezen a téren.

Ha aktívan követed a social media csatornáinkat és/vagy olvasod a hírleveleinket, akkor biztosan hallottál már róla, hogy a IX. Marketing Fesztiválon mi is nagy dobással készülünk. Az egész napos rendezvényen megismerheted a szakma nagyjait, és átfogó képet kaphatsz az üzleti és marketingtrendekről

Tisztában vagy vele, hogy mi az az adatvédelem? Tudod, hogy pontosan milyen kötelezettségeid vannak vállalkozóként, ha meg akarsz felelni a GDPR előírásainak? A Merosus KFT-vel már az adatvédelmi törvény hatályba lépése előtt szerveztünk kifejezetten virtuális asszisztensek számára szóló GDPR-ra felkészítő workshopokat az online térben, melyeket most újra elhozunk nektek!

Image by Harish Sharma from Pixabay

Image by Harish Sharma from Pixabay

A kreativitás nem a zsenik és a művészek sajátja, hanem a 21. század egyik legfontosabb készsége mindenki számára. Ideje fejleszteni! A Szikra kurzusok célja, hogy játékos, hiteles és gondolatébresztő módon utat mutasson más nézőpontból értelmezni a világot, segítsen különféle szemüvegeken keresztül rálátni a saját életedre, hogy felfedezhesd és kiaknázhasd a benned rejlő kreatív potenciált. Kíváncsi vagy? Valósítsd meg az elképzeléseidet, valósítsd meg önmagad! 

Ma már talán Te is tudod, hogy vállalkozóként roppant fontos a gazdasági szemlélet, hogy szót tudj érteni a könyvelőddel, hogy tudd mire is kell rákérdezned, figyelmet fordítanod. A jó könyvelőt nem spóroljuk meg Neked, de a Vállalkozás Okosan két nagyszerű szakértőjének köszönhetően a legfrissebb jogszabályok tekintetében is naprakész tudásanyagból elsajátíthatod a legfontosabb ismereteket vállalkozásindításról, vállalkozási formákról, adózásról, és a vállalkozásod sikeres működtetéséről. 

Ismered vállalkozóként azt az élethelyzetet, mikor jó lenne valakivel megbeszélned az aktuális elakadásaidat, problémáidat, de akikkel beszélgetni próbáltál eddig nem érezték át a súlyát, nem értették, hogy mi a problémád? Erre kínálnak megoldást a Karson Műhelyek, melyek azok számára nyújtanak megoldást, akiknek célzott kérdései, konkrét kihívásai vannak egy-egy témában, nem akarnak heteket-hónapokat tanulni a megoldás előtt, nem elégszenek meg általánosságokkal.

Minden partnerünket most nem fedjük föl, hisz akkor oda a meglepetés varázsa, de remélem sikerült kedvet kapnod ahhoz, hogy minden nap visszatérj az oldalra és kinyisd az ablakocskákat. Állíts be akár emlékeztetőt magadnak, vagy állítsd be a VAME FB oldalát kedvenceid közé a hírfolyamodban, hogy biztosan értesítsünk minden nap az ajándékbontásról. A kedvezmények mértékéről, és a beváltás módjáról már tényleg nem beszélhetek…azokról a naptárban olvashatsz majd részletesebben. 

Örömteli hangolódást kívánunk Neked! Tanuljunk, fejlődjünk együtt 2022-ben is, hogy a hazai virtuális asszisztencia továbbra is a kimagasló támogató szolgáltatást jelentse!

VAM Team

Ha úgy gondolod, hogy hasznos volt a bejegyzés, oszd meg bátran. Forrásként kérlek tüntesd föl ezt a cikket aktív linkkel! Köszönjük szépen.

További cikkek

Így készíts ütős TikTok videót

Így készíts ütős TikTok videót

A social media szerepe felértékelődött a cégek életében azáltal, hogy az embereket könnyebben elérni az online platformokon keresztül. Ezek közül a TikTok a leggyorsabban növekvő közösségi platform, és mindig az egyik legtöbb letöltött alkalmazás a statisztikák...

A VA “CSAK” egy virtuális asszisztens?

A VA “CSAK” egy virtuális asszisztens?

A VA "csak" egy virtuális asszisztens? - Kezdjük rögtön a legelején. Kik azok a virtuális asszisztensek ? "A virtuális asszisztens, egy gyűjtőfogalom, amit azokra a MAGASAN KÉPZETT SZAKEMBEREKRE használunk, akik virtuálisan, a távolból egy-egy vállalkozásnak (vagy...

II. Évindító Országos VA találkozó – élménybeszámoló

II. Évindító Országos VA találkozó – élménybeszámoló

II. Évindító Országos VA találkozó a X. Magyar Marketing Fesztiválon!Mindig is érdekelt, hogy kik a virtuális asszisztensek (VA), miben tudnak segíteni? Esetleg Te is szívesen lennél VA, de nem tudod hol/hogyan kezdj neki? A rendezvényen megosztottuk a hazai piacon...