Barion Pixel

Akkor a mai cikkünk tényleg neked szól! Még alig van vége a nyárnak. Sőt, ha az időjárást nézzük, akkor még tombol a nyár. Mégis a webáruházak már készülnek a karácsonyi dömpingre. Igen, ez már most elkezdődik, hiszen csak 99 nap és újra itt a karácsony. Ezért sok esetben a legnagyobb karácsonyi hajtás a webáruházaknál októberben, novemberben van.

Van webáruházad?

Még nem vagy elkésve, hogy kellően felkészülj erre a hajtásra. A delegálás fontosságát már sokszor mondtuk, többször megírtuk. Egy virtuális asszisztens akár projektmunkában is tud segíteni számodra. A VAM közösségben számos olyan magasan képzett virtuális asszisztens van, aki könnyedén a segítségedre lehet. Mit is jelent ez neked? Ahhoz, hogy a karácsonyi hajtás se az egészségedre, se a szolgáltatásod minőségére ne menjen, szerződtethetsz egy megbízható, precíz, nagy tapasztalattal bíró VA-t, hogy ne egyedül kelljen ezt az időszakot végigcsinálnod. Sőt, ezzel a “próbakiszervezéssel”, akár két legyet is üthetsz egy csapásra, hisz ha megtapasztalod, hogy mennyivel könnyebb a feladatokat egy támogató asszisztenssel teljesíteni, a felismerés könnyedén a növekedés útjára is lendítheti a vállalkozásod.

Már a keresésre sincs időm…

Igen, jöhetnek a kifogások. DE!

Ne feledd, ha fejlődés a cél, akkor a kifogások helyett a MEGOLDÁSOKAT keresd!

Nézzük a megoldásokat: 

  • Kereső hirdetést adsz fel a hazai legnagyobb VA Keres-Kínál csoportban (Ne felejtsd el használni a keres hastag-et!). Ez jó megoldás lehet számodra, ha van időd az akár több száz jelentkezőből válogatni, hogy kivel is szeretnél, és tudnál együtt dolgozni. Itt minél pontosabb leírást adsz, annál jobban tudod szűkíteni a jelentkezők körét. Pl. ne felejtsd el kiírni, hogy fontos a számlaképesség, ha szükséges a nyelvtudás, vagy valamilyen program ismerete feltétel….
  • Profi szakemberre bízod a válogatást, hogy neked már csak a 3 ideális jelölt közül kelljen döntened. Az idő pénz. A tiéd is! Ha nincs időd válogatni, de pontosan tudod mit szeretnél, ez a szolgáltatás neked szól. Kiss-Márton Adrienn HR szakértő (VAM mentor) a VAM adatbázisból kiajánl neked három olyan (valóban virtuális asszisztens, számlaképes vállalkozóként működő) VA-t aki az elvárásaidnak megfelelel, és az idejükbe is beleférne a Te vállalkozásod növekedő pályára állítása.

Ne halogass!

Ha tudod, hogy mindig húzos a karácsony előtti időszakod, akkor itt az idő meghozni a döntést. Tedd könnyebbé magadnak, és vállalkozásodnak ezt az időszakot. Egy megfelelő virtuális asszisztenst nem kell hetekig betanítanod, hiszen tapasztalattal rendelkezik, proaktív, így hamar olyan érzésed lehet, hogy már évek óta együtt dolgoztok. Ezzel hosszú távon is támogatod céged növekedését.

Maradj kisimult a szezon végére, hogy nyugodt, békés legyen a karácsonyod! 🙂

Réka
VAMTeam

 

Ha úgy gondolod, hogy hasznos volt a bejegyzés, oszd meg bátran. Forrásként kérlek tüntesd föl ezt a cikket aktív linkkel! Köszönjük szépen.

További cikkek

Miért szakértő egy VA?

Miért szakértő egy VA?

A minap egy virtuális asszisztenssel kezdtem el beszélgetni. Egy óra múlva már folyamatépítő interim menedzserként távozott. Mi történt hatvan perc alatt?  Átbeszéltük, mit is csinál valójában. Mit ad az ügyfeleinek, és hogyan. Kicsit sem volt a hagyományos értelemben...

VA 2021 felmérés eredménye

Mint 2017 óta minden évben, így idén is elkészült felmérésünk (VA2021) a hazai virtuális asszisztensek piacáról. Ennek bemutatása a 2022.01.27-én megrendezésre kerülő Évindító VA találkozón történt meg, a IX. Magyar Marketing Fesztivál keretein belül. A felmérés...

Hogyan válassz magadnak virtuális asszisztenst? 3+1 tipp

Hogyan válassz magadnak virtuális asszisztenst? 3+1 tipp

Hogyan válassz magadnak virtuális asszisztenst? 3+1 tipp Sokszor hallottuk már, hogy online vállalkozástámogatóval szerződni bizalmi dolog. Arról is írtunk már, hogy mi is a jó virtuális asszisztens ismérve. Hasonló ahhoz, mint mikor ügyvédet, vagy könyvelőt kell...