Barion Pixel

Örülök, hogy itt vagy és olvasod a blogot.

Arra gondoltam, hogy ne mindig csak én ‘beszéljek’, megszólaltatok más virtuális asszisztenst is, hogy jobban megismerj minket, jobb képet kapj arról, hogyan dolgozunk, miben tudunk Neked segíteni.

Több heti egyeztetés után tegnap estére/éjjelre sikerült végre összehoznunk Pörzsölt Mónival egy beszélgetést, aminek egy részét rögzítettük is, hogy Ti is halljátok.

Ha van kedved, nézd meg ezt  az interjút:

 

Minden sikeres vállalkozó mögött áll egy irodamanager!

Kiss-Márton Adrienn

irodamanager

 

Ha úgy gondolod, hogy hasznos volt a bejegyzés, oszd meg bátran. Forrásként kérlek tüntesd föl ezt a cikket aktív linkkel! Köszönjük szépen.

További cikkek

Év virtuális asszisztense 2023 – Molnár Szabina

Év virtuális asszisztense 2023 – Molnár Szabina

Év virtuális asszisztense 2023 - szakmai győztes. 2022-ben indítottuk útjára hagyomány teremtő szándékkal az Év virtuális asszisztense versenyt, melynek célja, hogy elismerje a virtuális asszisztensek munkáját. 2023-ban is 2 kategóriában lehetett nevezni, melyek...

Ismerd meg jobban Madarász Julit

Madarász Juli egyesületünk alapító tagja, akivel most a FreelancerBlog készített interjút. Az interjúba nem csak Julit ismerheted meg, hanem egy online marketing területén tevékenykedő virtuális asszisztenst. A sztereotípiák legyőzésére a vele készített interjú is...