Barion Pixel

AZ ÉV VIRTUÁLIS ASSZISZTENSE 2022 PÁLYÁZAT

KÖZÖNSÉGDÍJAS JELÖLTJEI

Segíts eldönteni, ki legyen az ÉV Virtuális Asszisztense 2022-ben!

Péter Zsombor

Mottóm: Ha valamit csinálsz, csináld okosan! 

Péter Zsombor vagyok, magánéletemben férj, apuka; szakmai életemben, virtuális asszisztens, jogász, fordító-tolmács és adatvédelmi tisztviselő (DPO). A fent említett mottó mentén vágtam bele a virtuális asszisztens „szakmába”.  Számos munkakörben dolgoztam már az elmúlt 20 év alatt amióta a munkavállalói életbe belecsöppentem, viszont 10 éve saját vállalkozást is vezetek és 4 éve a virtuális asszisztensi szolgáltatások révén, segítem az erdélyi és a magyarországi KKV-szektort, civil szervezeteket, illetve fizikai személyeket egyaránt. 

Mindig kíváncsian és nagy érdeklődéssel fordultam a különleges és innovatív dolgok felé, így most a VA szolgáltatásaim/feladataim révén nagy örömömet lelem a változatos és izgalmas feladatok elvégzésében, továbbá nagy hangsúlyt fektetek, hogy  hasznos, hatékony, értékes és “megújuló” csapatjátékos legyek, folyamatosan tanulva és képezve magam. A rám bízott feladatokat határidőn belül és a legjobb tudásom szerint végzem, illetve minden információt ami tudtomra jut diszkréten kezelek. Számomra egy jó együttműködés fő mozgatórugója az, hogy kialakuljon egy win-win kapcsolat, így megbízommal közösen tudjuk építeni, fejleszteni egymás vállalkozását. 

Mivel Romániában nincs kultúrája a virtuális asszisztenciának és a virtuális asszisztens szakmának, Facebook oldalaim (http://bit.ly/2RrhHbX  &  http://bit.ly/37lb5lW) segítségével próbálom népszerűsíteni és megismertetni ezt a fajta vállalkozásokat támogató vállalkozás formát.  Erdély szívéből, Kolozsvárról végzem szerteágazó, támogató feladataimat, hatékony segítség tudok lenni akár a helyi ügyek lebonyolításában is, de az online térben is, kihasználva a XXI. század adta lehetőségeket.   

Meggyőződésem, hogy bizonyos feladatok kiszervezése, delegálása nem ördögtől való, ez által a felszabadult időben a vállalkozók a saját üzleti tevékenységük más aspektusaira tudnak összpontosítani! 

#azelsőerdélyivirtuálisasszisztens  #smartassistant    #smartDPO 

www.thesmartassistant.ro 

A közönségszavazás 2022. 12. 15. 8:00 órától 2023. 01. 05. 12:00 óráig tart. Ha biztosan értesülni szeretnél az újdonságokról, lehetőségekről, kérj értesítést itt.

AZ ÉV VIRTUÁLIS ASSZISZTENSE 2022 – DÍJÁTADÓ

A díjátadó ünnepségre a X. Magyar Marketing Fesztivál betétprogramjaként megrendezendő Országos Virtuális Asszisztens találkozón kerül sor.

Bővebb infó