Barion Pixel

AZ ÉV VIRTUÁLIS ASSZISZTENSE 2022 PÁLYÁZAT

KÖZÖNSÉGDÍJAS JELÖLTJEI

Döntsd el TE, ki legyen az ÉV Virtuális Asszisztense 2022-ben!

Ivánné Kósa Erika

Ivánné Kósa Erika vagyok, Virtuális Marketing Asszisztens, és Rendezvényszervező

49 éves vagyok, és 28 év alkalmazotti lét után, 2022 áprilisában kényszermunkaváltás után, kénytelen voltam váltani. Kerestem, nyitott voltam, kértem és rám talált! Megnéztem mi az a munka, amit szeretnék, nyilván, amit szívesen is csinálok, milyen erősségeim vannak, amiket fel tudok használni a céljaimhoz, de időbeosztásban is jó, mert a családom nagyon fontos, és mindig ott akarok lenni mellettük, amikor csak szükség van rám. Férjemmel jövőre leszünk 30 éves házasok, van két felnőtt lányunk, egy 26 és egy 19 éves.

Egy kedves ismerősöm javaslatára, virtuális marketing asszisztens lettem.

Először azt sem tudtam mi is ez valójában, de utána néztem és nagyon megtetszett. Maximalista vagyok, kolerikus-melankolikus személyiség típus, ami nem mindig jó párosítás, de az én életemben ez egy biztos pont, és ez tökéletesen passzolt ehhez a munkalehetőséghez, mert így tudok mindig pontos, precíz munkát végezni. DE!
Vállalkozóként és nem biztos alkalmazotti létben volt ez az opció. Ettől picit tartottam, voltak bennem félelmek. Férjem támogatott, azt mondta, hogy végre itt az idő, hogy megvalósítsam az álmaimat, és vállalkozó legyek. 49 évesen vettem egy mély levegőt, és belevágtam.

Beiratkoztam egy Virtuális asszisztensi tanfolyamra, ahol megtanultam egy csomó olyan alap dolgot, amire addig azt hittem, hogy én mindezt már tudom. Rájöttem,
hogy semmit sem tudtam eddig, így tanultam éjjel- nappal. Hamar tudatosult bennem, hogy kapcsolatok nélkül nem lesz munkám. Elkezdtem rendezvényekre járni, az első rendezvényem, amin részt vettem, az a Női Váltó Fesztivál volt. Erről a rendezvényről indultam el. Olyan fantasztikus emberekkel ismerkedtem meg, akik végig segítettek azzá válni, aki most vagyok. Mentorommal nagyon kemény munkába kezdtünk, és 4 hónap alatt elértem azt, ami sokaknak másfél év alatt sem sikerült. Most is egy szuper csapat tagja lehetek, ahol folyamatosan fejlődhetek, kapcsolatokat építhetek, erősödhetek.

Nagyon sok buktató volt az elején, nagyon sok mélyvölgy, és 3 méterrel a föld fölötti flow érzések. Nagyon nehéz volt az elindulás, többször is abba akartam hagyni, fel akartam adni. De én soha nem adom fel! Mentoraim, családom hittek bennem, bíztattak, mellettem álltak. És milyen jó, hogy nem tettem. Egyik napról a másikra, októberben nagyon sok munka talált meg egyszerre, Szerencsés vagyok, mert sikeres vállalkozókkal, és fantasztikus emberekkel dolgozhatok együtt.

Úgy érzem, megérkeztem!
Beért az a sok munka, ami nyáron a háttérben futott, amikor olyan volt, mintha semmit sem csináltam volna. A mentoraimmal az előkészületek: a tanulás, a fejlődés és nem utolsó sorban a kapcsolatépítés, és még természetesen mindig tartanak ezek a tanulási folyamatok. Ez mind-mind nagyon fontos lépés volt, hogy előre jussak, hogy megismerjenek, és akarjanak velem dolgozni az emberek. Most már ajánlás útján kapok munkákat. Nagyon sokan megkeresnek, van 1-2 terület, amihez nem értek, azt nem is vállalom el, ledelegálom. De a saját vállalkozásom is beindult. Nagyon sokan megkerestek, hogy hogyan csináltam, hogy 4 hónap alatt már 3 olyan munkám is van, amiről sokan még másfél év után is csak álmodoznak. Így most egy mentor programon is dolgozom. Emellett, több lábon is állok. Ilyen például a rendezvényszervezés. Ez már később jött ötletként. Nekem ez egy 26 éves álmom, és most megvalósítottam és ha még ez sem elég, családi vállalkozásban csináljuk. Még nagyon sok célom és álmom van, amit meg akarok valósítani!

Folyamatosan azon dolgozom, hogy minél többeteknek tudjak hitet, erőt és jövőképet adni, hogy igenis mindez számotokra is lehetséges! Az egyik célom az, hogy a példámmal minél többen tudjatok Ti is ilyen, és ehhez hasonló szabad, boldog és harmonikus életet teremteni és élni!

Kedvenc idézetem, ami mindig erőt ad:
Tedd azt, amiben hiszel, és higgy abban, amit teszel!

(Maharaj Nisargadatta)

A közönségszavazás 2022. 12. 15. 8:00 órától 2023. 01. 05. 12:00 óráig tart. Ha biztosan értesülni szeretnél az újdonságokról, lehetőségekről, kérj értesítést itt.

AZ ÉV VIRTUÁLIS ASSZISZTENSE 2022 – DÍJÁTADÓ

A díjátadó ünnepségre a X. Magyar Marketing Fesztivál betétprogramjaként megrendezendő Országos Virtuális Asszisztens találkozón kerül sor.

Bővebb infó