Barion Pixel

Madarász Juli egyesületünk alapító tagja, akivel most a FreelancerBlog készített interjút. Az interjúba nem csak Julit ismerheted meg, hanem egy online marketing területén tevékenykedő virtuális asszisztenst. A sztereotípiák legyőzésére a vele készített interjú is segít.

Hatékonysági tippjeit is érdemes elolvasni, hátha valamelyik neked is segítségedre lesz.

“Juli virtuális asszisztensként (VA), más néven online vállalkozás támogatóként segít más vállalkozóknak. Leginkább marketinghez kapcsolódó és online adminisztratív feladatai vannak, de folyamatosan képzi magát, így egyre több területet fed le különféle szolgáltatásokkal. A vele készített interjúban nemcsak Juli történetét ismerheted meg, hanem a hatékonysági és tanulás-fejlődési tipp arzenáljába is bepillantást nyerhetsz!”

Az interjút teljes hosszában itt éred el:

OLVASS TOVÁBB!

Ha úgy gondolod, hogy hasznos volt a bejegyzés, oszd meg bátran. Forrásként kérlek tüntesd föl ezt a cikket aktív linkkel! Köszönjük szépen.

További cikkek

Év virtuális asszisztense 2023 – Molnár Szabina

Év virtuális asszisztense 2023 – Molnár Szabina

Év virtuális asszisztense 2023 - szakmai győztes. 2022-ben indítottuk útjára hagyomány teremtő szándékkal az Év virtuális asszisztense versenyt, melynek célja, hogy elismerje a virtuális asszisztensek munkáját. 2023-ban is 2 kategóriában lehetett nevezni, melyek...

Az ÉV Virtuális Asszisztense 2022-ben – Oprendek Rita

Az ÉV Virtuális Asszisztense 2022-ben – Oprendek Rita

Az Év Virtuális Asszisztense 2022 pályázat célja, hogy elismerje a VA-k kemény munkáját és elkötelezettségét. Egyesületünk folyamatosan támogatja őket egyre fejlődő szerepükben, s a kimagasló teljesítményt nyújtó VA-ket szeretné elismerésben részesíteni. A X. Magyar...