Barion Pixel

Mi azon szerencsések közé tartozunk, akik az elkészült szoftvert tesztelhették egy teljes hétig. Ennyi pont elég is volt ahhoz, hogy függővé is váltunk általa. De nézzük kicsit részletesebben, hogy mi is ez pontosan.

Ez egy olyan szoftver, ami minden napra generál egyedi:
  • témaötletet
  • kérdést
  • idézetet
  • beírja a jeles napokat (kalendárium)
Ezeket FB, insta oldalakra is használhatod! Ha például VA-ként több cégnek is kezeled a facebook oldalát, blogoldalát, weboldalát, de a sajátodra már nincs energiád… akkor tökéletesen ki tudod használni. De akkor is, ha rengeteget posztolsz egy nap és nincs mindig elegendő ihlet…
Hasznos linkeket is találsz a rendszerben, amik segíthetik a posztolásaid (ingyenes képek, emojik, 20% szabály ellenörző…).
Ezt a szoftvert első körben csak 100 előfizető veheti igénybe, így is biztosítva, hogy más ne posztolja éppen ugyan azt, mint te. 

Folyamatosak a fejlesztések

Amikor kipróbáltuk még csak az oldalon tudtad megnézni a napi posztötleteket, így minden nap be kellett lépni. Ha egy napot kifelejtettél, akkor arról teljesen lemaradtál…
  • Elsőnek elkészítették, hogy akár e-mailben is kérheted, így már belépned sem kell, hiszen minden nap a postafiókodban landolnak az aznapi poszt- és témaötletek.
  • Következő – szerintem szenzációs ötlet a fejlesztőktől –,  hogy visszanézheted az előző ötleteket, ha valamit nem használtál még fel, akkor sem veszik el.
  • A legújabb kedvencünk pedig, hogy ha egy idézetet, vagy témaötletet, vagy kérdést felhasználtál, akkor felhasználtként jelölheted.

Az utolsó fejlesztést talán VA-ként imádjuk a legjobban, hiszen, ha sok helyre kell posztolni, akkor így is tudjuk biztosítani magunkat, hogy mindent csak egyszer használunk fel, és azzal sem megy az idő, hogy kikeressük – nyilvántartsuk –, mit hova posztoltunk eddig.

A magyar fejlesztők a kis létszámnak köszönhetően tényleg figyelik az igényeket, így bármi észrevétel, kérdés, kérés felmerül igyekeznek arra megoldást hozni.

Tényleg működik

Először tényleg “csak” megszerettük a szoftvert. Mert sokat könnyít a munkánkon, de természetesen folyamatosan elemeztük az eléréseinket is. Amik szintén emelkedtek, így nem csak a munkánk lett egyszerűbb, hanem még hatékonyabbak is lettünk általa.

Ha még nem próbáltad, mi mindenképpen javalasoljuk, hiszen korlátozott a létszám. Van lehetőség a 7 napos kipróbálásra is. Így nem is sokat kockáztatsz. (időközben a 7 napos lehetőséget kivezették – szerkesztő) Ha pedig már kipróbáltad és megnyert magának a rendszer, akkor érdemes az éves előfizetést választani, hiszen ez a legjobb ár-érték arányban. 🙂

További részletek, információk: www.mpss.hu/socialgenerator-vam

VAMTeam

Ha úgy gondolod, hogy hasznos volt a bejegyzés, oszd meg bátran. Forrásként kérlek tüntesd föl ezt a cikket aktív linkkel! Köszönjük szépen.

Ha úgy gondolod, hogy hasznos volt a bejegyzés, oszd meg bátran. Forrásként kérlek tüntesd föl ezt a cikket aktív linkkel! Köszönjük szépen.

További cikkek

Így készíts ütős TikTok videót

Így készíts ütős TikTok videót

A social media szerepe felértékelődött a cégek életében azáltal, hogy az embereket könnyebben elérni az online platformokon keresztül. Ezek közül a TikTok a leggyorsabban növekvő közösségi platform, és mindig az egyik legtöbb letöltött alkalmazás a statisztikák...

A VA “CSAK” egy virtuális asszisztens?

A VA “CSAK” egy virtuális asszisztens?

A VA "csak" egy virtuális asszisztens? - Kezdjük rögtön a legelején. Kik azok a virtuális asszisztensek ? "A virtuális asszisztens, egy gyűjtőfogalom, amit azokra a MAGASAN KÉPZETT SZAKEMBEREKRE használunk, akik virtuálisan, a távolból egy-egy vállalkozásnak (vagy...

II. Évindító Országos VA találkozó – élménybeszámoló

II. Évindító Országos VA találkozó – élménybeszámoló

II. Évindító Országos VA találkozó a X. Magyar Marketing Fesztiválon!Mindig is érdekelt, hogy kik a virtuális asszisztensek (VA), miben tudnak segíteni? Esetleg Te is szívesen lennél VA, de nem tudod hol/hogyan kezdj neki? A rendezvényen megosztottuk a hazai piacon...