Barion Pixel

Felmérés

Fontos küldetésünknek tartjuk a virtuális asszisztens kínálati piac objektív bemutatását, ezért 2017-től rendszeres időközönként (fél évente) végzünk felméréseket a témában. Kutatásaink eredményeit blogposztokban publikáljuk, felkérések esetén szívesen tartunk összefoglaló előadást is a témában. Ehhez lépj velünk kapcsolatba elérhetőségünk valamelyikén.

Hisszük és valljuk, hogy a jövő hatékony munkavállalója a virtuális asszisztens, aki innovatív attitűdjével, széleskörű ismeretével betölti a hazai kkv szektorban e téren jelentkező űrt.

Ha érdekelnek a korábbi felmérések eredményei, itt olvashatod őket.

Ha a kutatások eredményeit szeretnéd bármilyen formában felhasználni, kérj hozzá írásos engedélyt tőlünk e-mailben a szia@vamagyarorszag.hu címre küldött levéllel.

Fontos küldetésünknek tartjuk a virtuális asszisztens kínálati piac objektív bemutatását, ezért 2017-től rendszeres időközönként végzünk felméréseket a témában. Kutatásaink eredményeit blogposztokban publikáljuk, felkérések esetén szívesen tartunk összefoglaló előadást is a témában. Ehhez lépj velünk kapcsolatba elérhetőségünk valamelyikén.

Hisszük és valljuk, hogy a jövő hatékony munkavállalója a virtuális asszisztens, aki innovatív attitűdjével, széleskörű ismeretével betölti a hazai kkv szektor területén levő űrt.

Ha érdekelnek a korábbi felmérések eredményei, itt olvashatod őket.

Ha a kutatások eredményeit szeretnéd bármilyen formában felhasználni, kérj hozzá írásos engedélyt tőlünk.