Barion Pixel

AZ ÉV VIRTUÁLIS ASSZISZTENSE 2022 PÁLYÁZAT

KÖZÖNSÉGDÍJAS JELÖLTJEI

Döntsd el TE, ki legyen az ÉV Virtuális Asszisztense 2023-ban!

Molnár Szabina

Minden sikeres vállalkozó mögött áll egy online asszisztens!

Tudom, hogy a sikeres vállalkozások mögött nem csak az innovatív ötletek és a hatékony vezetés áll, hanem a hó végi utálatos adminisztráció, az éjszakába nyúló e-mailek megválaszolása, a gép bambulása, mikor ötleted sincs, hogyan szervezd meg az előtted álló időszakot.

Ha erre nincs kapacitásod vagy delegált kollégád, bízd rám ezeket a feladatokat! A háttérből támogatom vállalkozásod mindennapi működését, megkeresem a megoldást a problémáidra, hogy te ismét élvezd a munkádat. Én élvezem az enyémet! Több mint 15 év irodai alkalmazotti lét után nyitottam meg online irodámat, ahol egyéni vállalkozóknak és kisvállalkozásoknak segítek a mindennapi működésük során. Mindezt online, rugalmasan, vállalkozóként.

Dolgoztam irodavezetőként, manager asszisztensként, utazásszervezőként, adótanácsadó asszisztensként és rendezvényszervezőként is. Ezeket a tapasztalatokat most arra fordítom, hogy a Te vállalkozásod jobban pörögjön. A szervezés, ügyintézés számomra élvezetes, gyorsan átlátok minden feladatot, szeretek rendszerezni.

Több különböző iparágban és vállalkozásnál dolgoztam irodai területen az önkormányzati fenntartású művelődési háztól a kis- és középvállalkozásokon át a multiig. Otthon érzem magam az online rendszerekben, szeretek új felületeket megismerni, használni, szerintem ezek minden vállalkozó életét könnyebbé teszik. Örülök, ha a támogatásommal az ügyfeleim felszabadultabbak, több idejük, energiájuk jut arra, amire szeretnék.

A közönségszavazás 2023. 12. 09. 8:00 órától 2023. 12. 22. 20:00 óráig tart. Ha biztosan értesülni szeretnél az újdonságokról, lehetőségekről, kérj értesítést itt.

AZ ÉV VIRTUÁLIS ASSZISZTENSE 2023 – DÍJÁTADÓ

A díjátadó ünnepségre 2024.01.05-én az Év indító országos VA találkozón kerül sor.

Bővebb infó