Barion Pixel

AZ ÉV VIRTUÁLIS ASSZISZTENSE 2023 PÁLYÁZAT

KÖZÖNSÉGDÍJAS JELÖLTJEI

Döntsd el TE, ki legyen az ÉV Virtuális Asszisztense 2023-ban!

Csató Erzsébet Anna

Egy kattintásnyira a hatékonyságtól – Virtuális segítség minden területen.

Csató Erzsébet Anna vagyok, a munkámat az elmúlt 20 évben irodai környezetben végeztem. Pénzügyi​,​ adminisztratív​ és kreatív​ területen mozgok otthonosan, és jelenleg virtuális asszisztensként tevékenykedem. Munkámmal támogatom a cégeket ​pénzügyi és adminisztratív területeken, de szívesen foglalkozom kreatív munkákkal is, mint például weboldalak karbantartása​, termékek feltöltése, termékleírások készítése​, social media felületek szerkesztése​, posztok és rövid cikkek írásával. ​

Pénzügyi területen az​ erősségem​ a bejövő számlák kezelése, rendszerezése és a kimenő számlák kiállítása, nyilvántartása, valamint a banki tranzakciók adminisztrációja is. Ügyesen intézem​ az e-mailek kezelés​ét​, rendszerezés​ét​ és megválaszolás​át​. Munkaügyi területen is jártas vagyok, legyen szó időkeretről, munkaidő beosztásáról, munkavállalók ki- és beléptetéséről vagy más ehhez kapcsolódó teendőkről.

Eddigi tapasztalataim során foglalkoztam gépkocsiállomány-nyilvántartással is, így nem jelent problémát a szervizek és vizsgák nyilvántartása és intézése sem.

Precíz, megbízható és rugalmas ​vállalkozóként mindig törek​szem a magas színvonalú munkavégzésre és a hatékony eredmények elérésére. Az ügyfelek elégedettsége számomra kiemelten fontos, és mindent megteszek annak érdekében, hogy a munkám által könnyebbé és gördülékenyebbé tegyem az üzleti folyamatokat.

Amennyiben segítségre van szükséged az adminisztratív, pénzügyi vagy kreatív területeken, ​fordulj hozzám bizalommal. Örömmel segítek a vállalkozásodnak vagy szervezetednek a mindennapi feladatok hatékony kezelésében és előrelépésében.

A közönségszavazás 2023. 12. 09. 8:00 órától 2023. 12. 22. 20:00 óráig tart. Ha biztosan értesülni szeretnél az újdonságokról, lehetőségekről, kérj értesítést itt.

AZ ÉV VIRTUÁLIS ASSZISZTENSE 2023 – DÍJÁTADÓ

A díjátadó ünnepségre 2024.01.05-én az Év indító országos VA találkozón kerül sor.

Bővebb infó